Οι αποστολές για το σπουδαίο φιλικό Ελλάδας 2004 – Ισπανίας

Οι αποστολές για το σπουδαίο φιλικό Ελλάδας 2004 – Ισπανίας

Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές οι τελικές αποστολές για το φιλικό του Σαββάτου (9/6) ανάμεσα στην Ελλάδα του 2004 και την Spain National Team Legends.Με όλα τα αστέρια του παρελθόντος η Εθνική Ελλάδας, με αρκετά σπουδαία ονόματα η Ισπανία.

Έγιναν γνωστές οι αποστολές της Εθνικής Ελλάδος του 2004 και της Spain National Team Legends που θα βρεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο στην Πάτρα (9/6) σε ένα σπουδαίο φιλικό αναμνήσεων και το οποίο θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Εθνική Ελλάδος θα παραταχθεί χωρίς απουσίες καθώς άπαντες θα δώσουν το «παρών», ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται και πάλι ο θρυλικός Ότο Ρεχάγκελ.

Όσο για την Ισπανία θα έχει κι αυτή αρκετά μεγάλα ονόματα στη σύνθεση της όπως ο Ιβάν Κάμπος, ο Καράσκο, ο Κάπντεβιλα, ο Μουνίτις και ο γνωστός από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, Αλμπέρτο Ριέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Το Σάββατο 7 Ιουνίου 2003, η Ελλάδα έκανε το σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή της στο EURO 2004, νικώντας την Ισπανία στη Σαραγόσα με 0-1. Το Σάββατο 16 Ιουνίου, συμπληρώνονται 14 χρόνια από τον επικό αγώνα στο Πόρτο που έληξε ισόπαλος 1-1.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, παίκτες που αγωνίστηκαν στα δύο αυτά ιστορικά ματς, θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και περηφάνια, σε μια άτυπη ρεβάνς, για καλό σκοπό.

Για τους Spain National Team Legends έρχονται στην Πάτρα σημαντικές μορφές του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και ανάμεσα τους ξεχωρίζουν τα ονόματα του Ιβάν Κάμπο, που έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας πρωταθλήματα και Champions League, ενώ υπήρξε συμπαίκτης και του Στέλιου Γιαννακόπουλου στη Μπόλτον, ο Νταβίντ Αλμπέλδα με μεγάλη καριέρα στη Βαλένθια με την οποία πήρε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και αγωνίστηκε σε δυο τελικούς Champions League, ο Καράσκο με τους δέκα τίτλους στην παρουσία του στη Μπαρτσελόνα, ο Ριέρα που αγωνίστηκε σε Εσπανιόλ, Λίβερπουλ και πέρασε από τη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μουνίτις που κατέκτησε πρωτάθλημα και Champions League με τη Ρεάλ και έπαιξε πάνω από 400 φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα, και τέλος ο πρωταθλητής Ευρώπης και Κόσμου Ζοάν Καπντεβίλα με 600 και πλέον συμμετοχές με Κορούνια και Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά η αποστολή της Ισπανίας:

Χουάν Κάρλος Αμπλανέδο, Πέδρο Κόκε, Ιβάν Κάμπο, Ντονάτο, Νταβίδ Αλμπέλδα, Αλφόνσο Πέρεθ, Φερνάντο Χινέρ, Χουάνφραν, Χουάν Καμπντεβίλα, Χουάν Σάντσεθ, Χουανίτο, Ενρίκε Ρομέρο, Σάλβα Μπαγιέστα, Βιθέντε Ενγκόνγκα, Πέδρο Μουνίτις, Αλμπερτ Ριέρα, Χοσέ Εμίλιο Αμαβίσκα, Φρανθίσκο Καράσκο.

Προπονητές: Αντόνι Γκοϊκοετσέα, Αντόνιο Λόπεθ Ουφάρτε

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 θα εμφανιστούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο πλήρεις κι ετοιμοπόλεμοι:

Αντώνης Νικοπολίδης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σειταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Παντελής Καφές, Βασίλης Τσιάρτας, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Κώστας Κατσουράνης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Άγγελος Χαριστέας, Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Γεωργιάδης, Ντέμης Νικολαϊδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Προπονητές: Ότο Ρεχάγκελ, Γιαννης Τοπαλίδης

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα «Acropolis 1» του Συνεδριακού Κέντρου του Porto Rio Hotel, θα δοθεί η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Τους Spain National Team Legends θα εκπροσωπήσουν οι Ριέρα, Ενγκόνγκα και Καπντεβίλα, ενώ εκ μέρους των Legends 2004 θα παραστούν οι Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Χαριστέας, Ρεχάγκελ.

Legends 2004 vs Spain National Team Legends

Σάββατο 9 Ιουνιου 2018

Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας

Ώρα Έναρξης: 9μμ

Με την πολύτιμη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων και της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή 1891″.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

«Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί έως και την προηγούμενη του αγώνα (Παρασκευή 08/06) στα εξής σημεία:

www.123tickets.gr

Η ηλεκτρονική προπώληση θα ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 2μμ. Για την παραλαβή των ηλεκτρονικών κρατήσεων την ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσει ειδικό ταμείο στη Θύρα 1 του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, από τις 5μμ.

Περίπτερο Πλατείας Γεωργίου

Καθημερινά 10πμ-2μμ & 6μμ-9μμ.

Την ημέρα του αγώνα το περίπτερο θα λειτουργήσει ως τις 2μμ.

Γραφεία Παναχαικής (Πατρέως 13-15, 3ος όροφος)

Κυλικείο Γηπέδου Αγυιάς

Πρατήρια Καυσίμων «Κολοκυθάς»:

Γλαύκου 100 | Κανελλοπούλου Έξω Αγυιά | Πατρών – Πύργου, Παραλία

Ελαστικά “Λαμπρόπουλος”:

Κανελλοπούλου 17, Έξω Αγυιά | Λεωφ. Πατρών – Claus & Μεγ. Αλεξάνδρου

Καταστήματα CARNA

Ελ. Βενιζέλου 227 | Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών 204 | Θερμοπυλών 53

Βιβλιοπωλείο DISCOVER

Οπτικά “Ρεμπούτσικας”

Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 09/06), εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, από τις 5μμ. Για αγορές με πιστωτική κάρτα θα λειτουργεί ειδικό ταμείο στην Θυρα 1.

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10 και 15 Ευρώ

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των:

– Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών)

– Χαμόγελο του Παιδιού Πάτρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ