«X»άθηκε η μπάλα στο Λονδίνο!

«X»άθηκε η μπάλα στο Λονδίνο!

Σ' ένα ματς που ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε να τελειώσει η Τσέλσι αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με τη Ρόμα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με τους Ρωμαίους να γυρίζουν το εις βάρος τους 2-0. Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς.

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν θες να τελειώσουν ποτέ. Ακόμη και όταν δεν παίζει η ομάδα σου. Ένα από αυτά ήταν εκείνο ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Ρόμα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Champions League με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3!

Η αρχή ήταν κάτι παραπάνω από καλή για τους «μπλε» μιας και ήδη στο 11΄ήταν μπροστά στο σκορ χάρη στο τέρμα του Νταβίντ Λουίζ. Όμως δεν έμειναν εκεί. Συνέχισαν να πιέζουν για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Αυτό έγινε πραγματικότητα με τον Έντεν Αζάρ στο 37′ με τους πιο πολλούς να πιστεύουν πως το ματς, κάπου εκεί είχε τελειώσει. Και όχι άδικα.

Ωστόσο, οι Ρωμαίοι όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά, μείωσαν σε 2-1 με τον Κολάροφ στο 40′. Από εκεί και πέρα τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα για τους «τζιαλορόσι» πήρε ο Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος φορ έκανε το 2-2 στο 64΄και «ξαναχτύπησε» έξι λεπτά αργότερα, όπου και «έγραψε» το 3-2, κάνοντας τους φίλους της Ρόμα να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Όμως και η Τσέλσι έχει «μέταλλο». Το έδειξε όταν ήταν με την πλάτη στον τοίχο με τον Αζάρ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 75′.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς η Βασιλεία πήρε ένα μεγάλο «διπλό» με σκορ 2-0 κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τους Τζάκα (29′) και Ομπερλίν (90′) να πρωταγωνιστούν. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» χάρη στο τέρμα του Μάρκους Ράσφορντ.

Εύκολο έργο είχαν και οι Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου. Οι Παριζιάνοι έκαναν γι’ ακόμη ένα βράδυ… όργια, επικρατώντας με σκορ 4-0 της Άντερλεχτ στο Βέλγιο. Η αρχή για τους Γάλλους έγινε στο 3′ με τον Κιλιάν Εμπαπέ με τον Έντισον Καβάνι να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 44′. Αλλά δεν έμειναν εκεί. Συνέχισαν να σημειώνουν και άλλα τέρματα. Το 3-0 «έγραψε» ο Νεϊμάρ στο 66′ με τον Άνχελ Ντι Μαρία, απλά να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα όσον αφορά τους Βαυαρούς εκείνοι επιβλήθηκαν εντός έδρας με σκορ 3-0 της Σέλτικ. Στο 17′ ο Μίλερ άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 29′ με τον Κίμιχ με τον Χούμελς στο 51′ να «γράφει» το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ