Καλαμάτα : Ανακοίνωσε Χριστόπουλο

Καλαμάτα : Ανακοίνωσε Χριστόπουλο

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Καλαμάτας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μεσσηνίας.

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ο νέος της προπονητής, ολοκληρώνοντας έτσι το «μπαμ» για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής. Ο Μεσσήνιος τεχνικός θα αναλάβει το έργο να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδό της στη Football League.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η διοίκηση του συλλόγου έχει ως στόχο την δημιουργία ενός πλάνου που θα επαναφέρει την Καλαμάτα στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι διοικούντες την Καλαμάτα έφεραν στην ομάδα έναν προπονητή επιπέδου Superleague και ποντάρουν στο συναίσθημα του Χριστόπουλου για την ομάδα αλλά και για την πόλη, δεδομένης και της καταγωγής του.

Θυμίζουμε ότι ο 45χρονος προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους των ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Λεβαδειακού ενώ έχει δουλέψει και στην Ουκρανία ως προπονητής της Ταβρίγια. Η εμπειρία του είναι μεγάλη και αναμφίβολα θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Ο «ΠΣ Η Καλαμάτα» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Χριστόπουλο. Ο καταξιωμένος Καλαματιανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας».

Υπέγραψε στη Μαύρη Θύελλα ο Χριστόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ