Καρα-μπ(λ)ακ… out για Ατλέτικο!

Καρα-μπ(λ)ακ… out για Ατλέτικο!

H Ατλέτικο Μαδρίτης "κόλλησε" και έμεινε στο 0-0 στο εκτός έδρας ματς με τη Καραμπάκ και πλέον κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός συνέχειας του Champions League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το φαβορί στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Καραμπάκ για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, όμως, οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν και έμειναν στο 0-0.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε αν και προέρχονται από μία καλή αγωνιστική περίοδο έδειξαν να μην μπορούν να δώσουν συνέχεια σε αυτή. Αν και είχαν τη κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορούσαν, χωρίς μεγάλη δυσκολία από το χώρο του κέντρου και μέχρι τα αντίπαλα «καρέ».

Παρόλα αυτά όταν έπρεπε να δώσουν την τελική πάσα ή να σουτάρουν πάντα κάτι έκαναν λάθος. Βέβαια, σε αυτό δεν βοήθησε και το γεγονός πως η αμυντική λειτουργία της Καραμπάκ ήταν για… σεμινάριο.

Μία κλασική ευκαιρία είχαν οι Μαδριλένοι στο πρώτο μέρος και τη σπατάλησαν με τον Καράσκο, ο οποίος σε τετ-α- τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει, αλλά, χωρίς κάτι παραπάνω. Έδειξε να είναι «στεγνή» από ιδέες. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και έβαλε το σύνολο του «Τσόλο» σε μπελάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ