Ζαρντίμ, Λεμονής, Ζήκος και Δέλλας μαζί σε σεμινάριο προπονητικής

Ζαρντίμ, Λεμονής, Ζήκος και Δέλλας μαζί σε σεμινάριο προπονητικής

Την ευκαιρία να μάθουν λίγη από τη φιλοσοφία τεσσάρων επιτυχημένων και έμπειρων ανθρώπων του ποδοσφαίρου, θα έχουν οι Έλληνες προπονητές που δήλωσαν συμμετοχή στο σεμινάριο προπονητικής «Μαζί δημιουργούμε το μέλλον» που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδριού σε συνεργασία με την Μονακό.

Σήμερα 22 Μαΐου στην Λευκάδα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Τάκης Λεμονής, ο Τραϊανός Δέλλας και ο Άκης Ζήκος μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με συναδέλφους τους που βρέθηκαν στη Λευκάδα για το σεμινάριο προπονητικής «Μαζί δημιουργούμε το μέλλον». Το εν λόγω σεμινάριο διοργάνωσε ο Οδυσσέας Νυδριού σε συνεργασία με την Μονακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος συνοδεύτηκε από την οικογένειά του, το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στο Ακτιο και εκεί μετέβη οδικώς στο Νυδρί, από όπου και αναχώρησε με σκάφος για τον Σκορπιό.

Οι ακαδημίες της ομάδας, με τις οποίες η Μονακό διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, είχαν την μοναδική ευκαιρία να ακούσουν σημαντικές συμβουλές από τους τέσσερις προπονητές. Να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης της Μονακό και του νησιού «Σκορπιός», Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ήταν φυσικά παρών στο σεμινάριο. Ο Σκορπιός, είναι κάτι σαν… ξενοδοχείο για τη Μονακό, αφού συχνά πυκνά φιλοξενούνται μέλη αλλά και παίκτες της ομάδας του Πριγκιπάτου, με πιο πρόσφατη και αξιοπρόσεκτη την έλευση του παγκόσμιας κλάσης επιθετικού των Μονεγάσκων, Ραδαμέλ Φαλκάο, πέρσι το καλοκαίρι.

Οι τέσσερις προπονητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεταλαμπάδευσαν τη φιλοσοφία τους στους μικρούς ποδοσφαιριστές. Ακόμη, μοιράστηκαν αυτόγραφα σε όλους, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ