Ανόρθωση : Τέλος ο Παπαδόπουλος

Ανόρθωση : Τέλος ο Παπαδόπουλος

Η διοίκηση της Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει πως ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, έπειτα από δύο χρόνια. Έτσι, ο Κύπριος τερματοφύλακας, που αποτέλεσε τη δεύτερη επιλογή κάτω από τα δοκάρια της «Κυρίας» τη σεζόν 2016-2017, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου την περίοδο που ολοκληρώθηκε, έγινε ο έκτος ποδοσφαιριστής που πέρασε την […]

Η διοίκηση της Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει πως ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, έπειτα από δύο χρόνια.

Έτσι, ο Κύπριος τερματοφύλακας, που αποτέλεσε τη δεύτερη επιλογή κάτω από τα δοκάρια της «Κυρίας» τη σεζόν 2016-2017, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου την περίοδο που ολοκληρώθηκε, έγινε ο έκτος ποδοσφαιριστής που πέρασε την πόρτα της εξόδου της Ανόρθωσης.

Οι προηγούμενοι πέντε ήταν οι Χάρους, Παλάνκα, Γκάντσεφ, Αμπντουλάγιεφ και Ματθαίου.

Πλέον, η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται μεταξύ άλλων σε αναζήτηση δύο γκολκίπερ ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κύπριο τερματοφύλακα Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο δυναμικό της ομάδας μας για δυο χρόνια.

Ευχές στον Παπαδόπουλο για το καλύτερο στη συνέχεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ