«Ενέσεις» ψυχολογίας από Σπανό

«Ενέσεις» ψυχολογίας από Σπανό

Συνεχόμενα τετ α τετ από τον Σπανό

Συνεχόμενα τετ α τετ με τους παίκτες του έχει στις προπονήσεις ο Δημήτρης Σπανός, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο τεχνικός του Άρη θέλει με αυτόν τον τρόπο να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και να τους κρατήσει σε εγρήγορση.

Πρωινή ήταν η σημερινή προπόνηση των «κίτρινων» στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Καπνίδης, Τζανακάκης, Αναγνωστόπουλος και Ανάκογλου.

Αντίθετα, οι Μπούρμπος και Βαλεριάνος έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και συμμετείχαν σε όλες τις ασκήσεις χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις. Όπως όλα δείχνουν, αμφότεροι θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή του Άρη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (Τετάρτη 25/20, 5.15 μ.μ.).

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης πως τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμα για το κοινό από την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι τιμές τους είναι οι εξής:

5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3
10 ευρώ στη Θύρα 2
15 ευρώ στην Θύρα 9
20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων)
40 ευρώ στα VIP

Παράλληλα, συνεχίζεται και η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του σπουδαίου φιλικού αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, που θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ