«Κόλλησε» στο μηδέν ο Ηρακλής

«Κόλλησε» στο μηδέν ο Ηρακλής

Δεν μπόρεσε ο "Γηραιός" να ξεπεράσει τη μαζική άμυνα του Αλμωπού (0-0)

Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν για πρώτη φορά στην έδρα τους, το Καυτανζόγλειο, απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, χωρίς να καταφέρουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους μπροστά στο κοινό τους μένοντας στο 0-0.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη είχε διάθεση, όμως ακόμα έδειξε να είναι ανέτοιμη για να διεκδικήσει την άνοδό της.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο γκολ όμως δυσκολεύτηκαν πολύ να διασπάσουν την άμυνα της Αριδαίας.

Οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 39ο λεπτό μετά την αποβολή του Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ταμπουρώθηκαν στην άμυνα τους.

Στο 44’ ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε με κοντινό σουτ να σκοράρει με τον Καραγιαννίδη να αποκρούει ενώ ο Ηρακλής είχε δύο ακόμα ευκαιρίες στο φινάλε του αγώνα.

Στο 92’ ο Κρυστάλλης έχασε τη μεγαλύτερη όταν με κοντινό σουτ δεν νίκησε τον τερματοφύλακα του Αλμωπού Αριδαίας και στο 94’ το ίδιο συνέβη με σουτ του Ρόβα.

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Μούδιος (46΄ Ανδρεάκος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (61΄ Καστριτσέας), Δραγάνης (72΄ Κατσούλης)

Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Χαρίσης, Ελευθεριάδης, Πέτροφ, Μεντής, Θόρια, Κριστιάνο Μεντί, Παπαγεωργίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ