Φέργκιουσον : «Πόσο ήρθε η Ντονκάστερ;»

Φέργκιουσον : «Πόσο ήρθε η Ντονκάστερ;»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξεπέρασε τον κίνδυνο, συνήλθε από το κώμα και φρόντισε να δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο πριν από λίγες μέρες. Ποια ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις ξύπνησε από το κώμα; Ο Σερ Άλεξ […]

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξεπέρασε τον κίνδυνο, συνήλθε από το κώμα και φρόντισε να δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο πριν από λίγες μέρες.

Ποια ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανε ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις ξύπνησε από το κώμα; Ο Σερ Άλεξ ζήτησε να μάθει το αποτέλεσμα του αγώνα της Ντονκάστερ με την Γουίγκαν, καθώς ο γιος του, Ντάρεν είναι ο προπονητής της Ντονκάστερ. Η Γουίγκαν πάντως κέρδισε το ματς με 1-0 αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο Σκωτσέζος ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα.

Αυτό πάντως που έχει ενδιαφέρον και φανερώνει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φέργκιουσον, ήταν η επιθυμία που εξέφρασε ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Θέλω να πάω στο Κίεβο για να δω τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ» είπε μεταξύ…σοβαρού κι αστείου ο Σερ Άλεξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ