Έκρηξη Μαρινάκη: «Να πάτε να πνιγείτε»

Έκρηξη Μαρινάκη: «Να πάτε να πνιγείτε»

Σκληρό μήνυμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε προπονητή και παίκτες μετά τη ντροπιαστική εικόνα στα Γιάννενα «Δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω».

Η λέξη «απαράδεκτοι» δεν φτάνει για να αντικατοπτρίσει την εικόνα. Το φάντασμα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα. Η 3-0 ήττα από τον ΠΑΣ. Ποδοσφαιριστές που θα έπρεπε να δίνουν… εξετάσεις μπροστά στα μάτια του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά που έδειξαν να κάνουν αγγαρεία. Έγιναν παιχνιδάκι στις ορέξεις των γηπεδούχων. Ήταν η τελευταία φορά όμως. Η τελευταία τους ευκαιρία. Πλέον η κατάσταση είναι για εκείνους μη αναστρέψιμη. Οι ευκαιρίες τους μόλις εξαντλήθηκαν. Μαζί με την υπομονή του κόσμου, αλλά και της διοίκησης.
 

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τη λήξη του ματς, λιτό και κατανοητό. Έκρηξη από τον ιδιοκτήτη μιας ομάδας με ετήσιο μπάτζετ 65-70 εκατ ευρώ που δεν μπόρεσε να δείξει έστω, ότι είναι σε θέση να αντιληφθεί τα αυτονόητα.  Που δεν μπόρεσε έστω να αποδείξει ότι κατάλαβε το αμέσως προηγούμενο μήνυμα του διοικητικού ηγέτη. Τους το είχε πει σε εκείνη την επίσκεψη του στον Ρέντη μετά τον Λεβαδειακό, πως θα ξεκινήσει την ομάδα από την αρχή. Τους το είχε πει ότι… κάποιοι κάνουν ήδη διακοπές. Προφανώς δεν το κατάλαβαν. θα το κατανοήσουν τώρα. Τώρα που ήρθε η ώρα των αποφάσεων.

Μετά το τέλος του ματς στα Γιάννενα λοιπόν, μεταφέρθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού το εξής μήνυμα: «Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς. Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω». Μήνυμα από εκείνα που δεν χωρούν ούτε μετάφραση, ούτε καν… συζήτηση. Άμεσο και ξεκάθαρο.

Αποστολέας του μηνύματος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.  Όπως καταλαβαίνει ο καθένας το κουμπί της επανεκκίνησης μόλις πατήθηκε! Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει από την αρχή. Θα κάνει ότι χρειαστεί, για τη δική του ολική επαναφορά. Όποιο και αν είναι το κόστος. Σήμερα στα Γιάννενα μοιάζει να έκλεισε ένας κύκλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ