«Μπορεί κάποιοι να τον «χτυπούν» αλλά ο Β. Μαρινάκης δεν σταματάει να δουλεύει για το καλό του Ολυμπιακού»

«Μπορεί κάποιοι να τον «χτυπούν» αλλά ο Β. Μαρινάκης δεν σταματάει να δουλεύει για το καλό του Ολυμπιακού»

Η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας υψώνει ασπίδα προστασίας στον Βαγγέλη Μαρινάκη χάρη στο έργο του οποίου οι Πειραιώτες «ξεχωρίζουν από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες»

Η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, έπλεξε το εγκώμιο του διοικητικού ηγέτη των Ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, χάρη στο όραμα του οποίου ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες. Παράλληλα γίνεται αναφορά στον «πόλεμο» που δέχεται ο Έλληνας εφοπλιστής. Πόλεμος που, όμως, δεν στέκεται εμπόδιο στη γιγάντωση του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Σχολής Ένωσης Ρέντη:

Οι μεγάλες ιδέες γεννιούνται από μεγάλα μυαλά. Οι μεγάλες ομάδες διοικούνται από μεγάλους άνδρες.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ιδέα και μεγάλη ομάδα και όπως είναι φυσικό έχει και στην ηγεσία του έναν άνθρωπο με προσωπικότητα, κύρος και όραμα. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον Ηγέτη μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είναι ο άνθρωπος που επειδή είμαστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να φτάσει τον σύλλογο ακόμη πιο ψηλά, να τον απογειώσει. Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει για την οργάνωση του απ’ όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες και αυτό το οφείλει στον κ. Μαρινάκη.

Μπορεί κάποιοι «κύκλοι» να τον «χτυπούν» αλλά αυτός δεν σταματάει να δουλεύει για το καλό του Ολυμπιακού και της νεολαίας. Είμαστε περήφανοι που είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού και θα τον στηρίζουμε γιατί μας οδηγεί στον δρόμο της επιτυχίας και της καταξίωσης.

Σχολή Ένωση Ρέντη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ