Αρης – Μπόκα Τζούνιορς: Μαζί Γκάλης και Γιαννάκης! (pics)

Αρης – Μπόκα Τζούνιορς: Μαζί Γκάλης και Γιαννάκης! (pics)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε ότι ο κόσμος του Άρη έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα παραμένει μεγάλη, απονέμοντας παράλληλα τα εύσημα στο Νίκο Γκάλη για την είσοδό του στο «Hall of Fame».

Αμέσως μετά τη βράβευσή του, ο Νίκος Γκάλης ανέβηκε σε σουίτα του «Βικελίδης» από όπου και παρακολούθησε το παιχνίδι του Άρη με τη Μπόκα Τζούνιορς. Εκεί μαζί του ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ μετά από λίγο βρέθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Τα δύο «ιερά τέρατα» του Άρη και του ελληνικού αθλητισμού έσμιξαν και πάλι, έχοντας την ευκαιρία να τα πουν από κοντά. Ο Γιαννάκης συνεχάρη τον Γκάλη για την είσοδό του στο «Hall of Fame», και εκείνος με τη σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον «Δράκο» για την προσπάθεια που κάνει με τον μπασκετικό Άρη.

Επίσης ο «Νικ» επισκέφθηκε και τη σουίτα που είχε παραχωρηθεί από την ΠΑΕ στο μπασκετικό τμήμα όπου γνώρισε τους καλαθοσφαιριστές του Άρη. Οι τελευταίοι είχαν μείνει άναυδοι με την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο ματς και ειδικά οι Αμερικανοί που δεν είχαν ξαναβιώσει κάτι παρόμοιο.

Γιαννάκης: «Να σκάψουμε όλοι μαζί για να βρούμε το χρυσάφι που κρύβεται στον Άρη!»
Ο Γιαννάκης εν συνεχεία είπε στην κρατική τηλεόραση: «Συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν αυτό το παιχνίδι. Αποδεικνύεται ότι ο Άρης συνεχίζει να παρακινεί ακόμα παγκόσμια σύμβολα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του.

Αυτή η γιορτή έγινε προς τιμή του Νίκου. Του αξίζει κάθε τιμή και ο κόσμος του ανταπέδωσε αυτό που έχει κάνει για εκείνους με ένα χειροκρότημα και μια αποθέωση που πραγματικά σε κάνει να ανατριχιάζεις. Ο Νίκος το απόλαυσε και φαινόταν αυτό και σε αυτά που λέγαμε. Είναι κάτι συγκλονιστικό. Ο κόσμος του Άρη στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα παραμένει μεγάλη, άσχετα με τα προβλήματα που μπορεί να έχει. Αυτό είναι η μεγαλύτερη προίκα που έχει αυτή η ομάδα.
Ο Άρης είναι ένα τεράστιο κτήμα αθλητισμού και πολιτισμού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκάψουμε όλοι μαζί για να βρούμε το χρυδάφι που κρύβεται από κάτω».

Ρωτήθηκε τι είπαν όταν συναντήθηκαν και απάντησε: «Είχα καιρό να τον δω, τον αγκάλιασα. Ένιωσα ιδιαίτερη χαρά που του έγινε αυτή η τιμή (Hall Of Fame), γιατί το πρόσωπό του αντανακλά όλο τον ευρωπαϊκό αθλητισμό, τον αθλητισμό στην Ελλάδα και φυσικά εκεί που ανδρώθηκε και έζησε τις μεγάλες του στιγμές, τον Άρη.

Όταν έχεις κάνει προπόνηση μαζί του κι έχεις ζήσει όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές, αισθάνεται μια ιδιαίτερη ικανοποίηση που όλο αυτό αναγνωρίστηκε από τον παγκόσμιο αθλητισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ