Ο ΠΑΟΚ στο Elite Ladies Football Camp

Ο ΠΑΟΚ στο Elite Ladies Football Camp

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την υγιή ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου μέσα από τα τμήματα υποδομών.

Η ακαδημία κοριτσιών του ΠΑΟΚ («PAOK Ladies Academy») θα συμμετέχει σύσσωμη με όλα της τα τμήματα στο πρώτο καθαρά γυναικείο camp ποδοσφαίρου στη χώρα μας, το «Elite Ladies Football Camp», έχοντας πάντα στόχο να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη μεγάλη και πρωτοποριακή αθλητική γιορτή.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την υγιή ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου μέσα από τα τμήματα υποδομών.

Το «Elite Ladies Football Camp» πρόκειται για το 1ο γυναικείο καλοκαιρινό camp ποδοσφαίρου στη χώρα μας (για ηλικίες 9-17 ετών) όπου επιλεγμένες ακαδημίες από όλη την Ελλάδα θα παρευρεθούν σε αθλητική κατασκήνωση της Χαλκιδικής («Happy days» στο Βατοπέδι στη Σιθωνία) για 7 ημέρες (20-26 Ιουνίου).

Πρωταρχικός σκοπός του camp είναι η γνωριμία των γυναικείων ακαδημιών μέσα από τα παιχνίδια που θα γίνουν αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλες οι αθλήτριες μαζί.

Προσκεκλημένες ακαδημίες του Elite Ladies Football Camp μεταξύ άλλων είναι οι εξής: ΠΑΟΚ, Ελπίδες Καρδίτσας, Άρης, Ατρόμητος Αθηνών, Αμαζόνες Δράμας, Βόλος 2004, Α.Ο Τρίκαλα, Λαρισα, Μέντεκας Καλαμαριάς, Shooters, Εθνικός Μετεώρων, Κιλκισιακός, Δόξα 2016, Διγενής Αρτεσιανού, Νεφέλες Κατερίνης,  ΑΟ Ανατολής (Ιωάννινα), ΜΑΣ Αγχιάλου και Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου.

Υπεύθυνος διοργάνωσης του camp (πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947601022) είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της γυναικείας ακαδημίας του ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες κατασκήνωσης: 2310239891 και στο σάιτ: happydays.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ