«Ψωνίζει» προπονητή από Γερμανία η Λέστερ

«Ψωνίζει» προπονητή από Γερμανία η Λέστερ

Ο Κρεγκ Σέξπιρ πλήρωσε το κακό ξεκίνημα των «Αλεπούδων» στη φετινή χρονιά και απολύθηκε, με τον διάδοχό του όπως όλα δείχνουν να έρχεται από την Γερμανία και Bundesliga. Οι πρωταθλητές της σεζόν 2015-2016, έχουν φέτος ένα κάκιστο ξεκίνημα με μόλις μια νίκη σε σύνολο 8 αγώνων που τους φέρνει στη ζώνη του υποβιβασμού (18οι). Αυτό […]

Ο Κρεγκ Σέξπιρ πλήρωσε το κακό ξεκίνημα των «Αλεπούδων» στη φετινή χρονιά και απολύθηκε, με τον διάδοχό του όπως όλα δείχνουν να έρχεται από την Γερμανία και Bundesliga.

Οι πρωταθλητές της σεζόν 2015-2016, έχουν φέτος ένα κάκιστο ξεκίνημα με μόλις μια νίκη σε σύνολο 8 αγώνων που τους φέρνει στη ζώνη του υποβιβασμού (18οι). Αυτό θορύβησε την διοίκηση της Λέστερ που αποφάσισε το καθιερωμένο… ηλεκτροσόκ σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή την απομάκρυνση προπονητή

Ο Σέξπιρ λοιπόν απομακρύνθηκε και οι «Αλεπούδες» βγήκαν στο παζάρι για να βρουν νέο προπονητή. Και φαίνεται πως τον έχουν βρει. Σύμφωνα με το ESPN, ο Τόμας Τούχελ είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος προπονητής της Λέστερ. Ο 44χρονος Γερμανός προπονητής ήταν μέχρι πέρσι στον πάγκο της Ντόρτμουντ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας αλλά φέτος είναι χωρίς ομάδα.

Αουτσάιντερ για την θέση είναι ο προπονητής της Μπέρνλι Σον Ντάις, ενώ για την ώρα χρέη προσωρινού προπονητή θα εκτελεί ο Μάικλ Άπλετον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ