Χάνει τα μπαράζ της Εθνικής ο Μανωλάς;

Χάνει τα μπαράζ της Εθνικής ο Μανωλάς;

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Νάπολι στο «Ολύμπικο» και είναι πολύ πιθανό να χάσει τα μπαράζ της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018. Όλα ξεκίνησαν όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο 57’ ο αμυντικός των «τζιαλορόσι» τραυματίστηκε και ζήτησε ο ίδιος αλλαγή. Αργότερα, μετά […]

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Νάπολι στο «Ολύμπικο» και είναι πολύ πιθανό να χάσει τα μπαράζ της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο 57’ ο αμυντικός των «τζιαλορόσι» τραυματίστηκε και ζήτησε ο ίδιος αλλαγή. Αργότερα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης φάνηκε να φεύγει από το γήπεδο κουτσαίνοντας και όλοι κατάλαβαν πως κάτι τρέχει με τον 26χρονο.

Και να λοιπόν που ήρθε το ιατρικό επιτελείο της Ρόμα να επιβεβαιώσει τους αρχικούς φόβους. Οι ιατρικές εξετάσεις του Μανωλά έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, με τα Μέσα της Ιταλίας να εκτιμούν την περίοδο της απουσίας του στις 3-4 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τα δυο ματς με την Τσέλσι για το Champions League και τα ματς κόντρα στις Τορίνο Κροτόνε, Μπολόνια και Φιορεντίνα για την Serie A,  Έλληνας αμυντικός είναι πολύ οριακό το αν θα είναι σε καλή κατάσταση τη περίοδο 9-14 Νοεμβρίου όταν και η Εθνική θα παίζει τους σημαντικούς αγώνες για την πρόκριση της στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ