Σκληρή απάντηση Καραπαπά για «χαφιέδες» και UEFA

Σκληρή απάντηση Καραπαπά για «χαφιέδες» και UEFA

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» απάντησε άμεσα στα όσα έλεγαν οι «κιτρινόμαυροι» για την καταγγελία του Ολυμπιακού

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στα όσα υποστήριξαν από πλευράς ΑΕΚ, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιούμ Κώστα Καραπαπά να απαντάει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook στους ισχυρισμούς τη Ενωσης περί «κουκουλοφόρων Μπατράνηδων» και «ρουφιάνων».

Αναλυτικά, ανέφερε: «Δε θα απαντήσουμε στις γελοιότητες της ΑΕΚ. Αν θέλουν να βλέπουν χαφιέδες ας κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι έτρεχαν να κάνουν παράσταση στα δικαστήρια κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όσοι έβαζαν κάποιους γραφικούς να μηνύουν τον Περέιρα και τον Κασάμι!
Όσο για την αναφορά τους στον Μπατράνη, ένα διαβόητο χαφιέ της Κοκκινιάς, κι αυτό θα το ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ, μπορεί να ήταν και φίλος τους ο συγκεκριμένος. Και η Κοκκινιά ξέρει καλά και την ιστορία για το «μπλόκο» αλλά και για το βίο και την πολιτεία όσων μεγάλωσαν σε αυτή τη γειτονιά… Γι’ αυτό μην ανοίγεστε…».

Λίγη ώρα αργότερα ο παράγοντας του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στα όσα σημείωσαν οι «κιτρινόμαυροι» για τη συμμετοχή του συλλόγου στις διοργανώσεις της UEFA, τονίζοντας τα εξής: «Οσο για τις αναφορές της ΑΕΚ περί UEFA και συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καλό θα είναι να μην ανοίξετε ούτε αυτή την κουβέντα. Ούτε για το πως αποκτήσατε το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές, ούτε για χρωστούμενα σε παίκτες ανά τον κόσμο…».


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ