Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το συλλαλητήριο

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το συλλαλητήριο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν την περασμένη Δευτέρα (9/4) ότι θα προχωρήσουν σε ένα νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να μαζευτεί στην Καμάρα το προσεχές Σάββατο (14/4) στις 15:00.

Σήμερα (11/4) οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικέφαλου έκαναν μια έκτακτη τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή στον «Libero 107,4» όπου εξέφρασαν δημόσια τις θέσεις τους και μίλησαν για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν όσο συνεχίζει να αδικείται κατάφορα ο ΠΑΟΚ.

Επισημάνθηκε ότι στα συλλαλητήριο του Σαββάτου (14/4) θα υπάρχει και εξέδρα (στα προηγούμενα φετινά δεν υπήρχε) προκειμένου να μιλήσουν μέλη της οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και επίσημοι φορείς της ομάδας.

Αυτή τη φορά αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση από τις προηγούμενες φετινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ενώ στο τέλος θα υπάρξει και ειρηνική πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, για να παρακολουθήσει ο κόσμος το ματς με τον Πανιώνιο (αρχίζει στις 19:30) σε γιγαντοοθόνες, καθώς το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να δημιουργηθεί και οπτικοακουστικό υλικό μέσω του οποίου θα καλείται η μαζική συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο, όπου θα βρεθούν και αθλητές από όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ