Η διάθεση, ο οίκτος και οι αποδόσεις

Η διάθεση, ο οίκτος και οι αποδόσεις

Τρίτη αγωνιστική ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ μέρος δεύτερον σήμερα. Όσα γράφαμε στο προηγούμενό μας κείμενο ισχύουν και απόψε, μάλιστα ακόμα περισσότερο, αφού αγωνίζονται περισσότερες από τις ομάδες που έχουν βλέψεις από την τετράδα και πάνω. Αφού εμφανίζονται λοιπόν αυτοί, οι τιμές των σημείων είναι λίγο πάνω από το τίποτα… Ο άσος της Μπάγερν έναντι της Σέλτικ […]

Τρίτη αγωνιστική ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ μέρος δεύτερον σήμερα. Όσα γράφαμε στο προηγούμενό μας κείμενο ισχύουν και απόψε, μάλιστα ακόμα περισσότερο, αφού αγωνίζονται περισσότερες από τις ομάδες που έχουν βλέψεις από την τετράδα και πάνω.

Αφού εμφανίζονται λοιπόν αυτοί, οι τιμές των σημείων είναι λίγο πάνω από το τίποτα… Ο άσος της Μπάγερν έναντι της Σέλτικ δεν ξεπερνά το 1,10 ούτε στη Γλασκώβη. Το διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Άντερλεχτ δεν φτάνει το 1,20 ούτε στις Βρυξέλλες. Η Γιουβέντους δεν ξεπερνά το 1,25 πουθενά η Μπαρτσελόνα επίσης δεν φτάνει το 1,10. Παρομοίως και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τι απέμεινε λοιπόν; Θεωρητικά το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Λισσαβώνα κόντρα στη Μπενφίκα (μέχρι 1,80 ανά την Ευρώπη) και το σούπερ αμφίρροπο ματς της ΤΣΣΚΑ με τη Βασιλεία. Ιδιαίτερη προσοχή στο Στάμφορντ Μπριτζ, γιατί από την Τσέλσι λείπει ο βασικότερος επιθετικός (Μοράτα) και ο σημαντικότερος χαφ (Καντέ), ενώ από τη Ρόμα ο σταθερότερος αμυντικός της (Μανωλάς).

Όποιος θεωρεί ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πάνε στο Ντα Λουζ για την επικράτηση, μπορούν να δοκιμάσουν. Και το υλικό το έχουν και την ποιότητα. Απλά εμείς σκεφτόμαστε και το ξύπνημα των χαμηλών πτήσεων φέτος «αετών».

Στη Μόσχα μπορεί να συμβούν τα πάντα και οι κυνηγοί μεγάλων αποδόσεων θα μπορούσαν να δαπανήσουν λίγα ευρώ είτε στην ισοπαλία είτε στο διπλό, καθώς οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και οι αποδόσεις «στη μέση» και «στα αριστερά» είναι όντως δελεαστικές.

Ας προσπαθήσουμε όμως να κινηθούμε δίπλα από τους μεγάλους. Από τη δική τους διάθεση θα εξαρτηθούν τα αποτελέσματα και ακόμα περισσότερο το εύρος των σκορ. Αν έχουν όρεξη, θα δούμε πολλά γκολ. Αν όχι, θα μείνουμε με την αναμονή. Πάντως, αν ποντάρουμε στη δική τους θέληση και βρούμε κοινό δρόμο, η επιτυχία είναι πιο κοντά και με αξιόλογες τιμές. Το σημείο μπορεί να προφερθεί ακόμα και σε μηδαμινά επίπεδα. Τα 4 γκολ όμως δεν πέφτουν ποτέ χαμηλά.

Σκεπτόμενοι λοιπόν ότι η Μπάγερν θέλει να αποδείξει ότι με τον Χάινκες στο τιμόνι γύρισε σελίδα και θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Και στην περίπτωση αυτή η άτυχη λέγεται Σέλτικ…

Επίσης σκεφτόμαστε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν του Νεϊμάρ, του Καβάνι και του Εμπαπέ θα θέλει επίσης να δώσει απαντήσεις για τη μέτρια εμφάνιση του Σαββατοκύριακου (2-1 την άσημη Ντιζόν στις καθυστερήσεις και με δύο γκολ του μπακ Μενιέ). Οπότε και η αμυντικά ευάλωτη Άντερλεχτ αναμένεται να περάσει δύσκολα.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους θα βρει το Τσάμπιονς Λιγκ ως ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της ήττας από τη Λάτσιο. Και το βαρύ αμυντικό δίδυμο της Σπόρτινγκ (Ματιέ και Κόατες) θα είναι δύσκολο να περιορίσει τους Ιγκουαϊν, Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα κατά κύριο λόγο). Εδώ προκρίνεται και ο άσος ημιχρόνου, αφού οι «μπιανκονέρι» λογικά θα ξεκινήσουν πολύ δυνατά.

Και στο Μπακού τζογάρουμε ακόμα περισσότερο γιατί μας δίνεται η ευκαιρία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμπλεξε με την ήττα από την Τσέλσι. Θέλει να ρεφάρει και χρειάζεται σερί αποτελεσμάτων. Η γηπεδούχος Καραμπάχ είναι πρωτάρα στο θεσμό και δεν αγωνίζεται καν στη φυσική της έδρας. Οι Ισπανοί μπορεί να κερδίζουν από το ημίχρονο. Εδώ θα ρισκάρουμε και σε σκορ. Αξίζει τον κόπο το 0-3 υπέρ βέβαια των «κολτσονέρος».

Και ξαφνικά τα 1,…τίποτα αλλάζουν και αποκτούν υπερπολλαπλάσια αξία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ