Το πριμ του Σαββίδη και ο στόχος του πρωταθλήματος

Το πριμ του Σαββίδη και ο στόχος του πρωταθλήματος

Ποια είναι η αλήθεια το πριμ του διοικητικού ηγέτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη;

Κυκλοφόρησαν μερικά ανακριβή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία πριν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, η Μαρία Γκοντσάρεβα (οικονομικός διευθυντής του Δικέφαλου) είπε στους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν τη 2η θέση και το Κύπελλο. Η αλήθεια είναι διαφορετική και από το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη προκύπτει ότι ο στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα.

Η Μαρία Γκοντσάρεβα μετέφερε στους παίκτες το μήνυμα του προέδρου πριν το παιχνίδι στο Περιστέρι, που ήταν ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να παλεύει με μόνο στόχο την κορυφή και πως ισχύει η δέσμευσή του ότι οι ποδοσφαιριστές θα επιβραβευθούν με βάση τα αποτελέσματά τους στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τις δικαστικές διαμάχες και τα αποτελέσματα αυτών.

Με αφορμή γενικά δημοσιεύματα που δείχνουν έναν υποτιθέμενο συμβιβασμό του ΠΑΟΚ με τη διεκδίκηση μόνο της 2ης θέσης, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ιβάν Σαββίδης έλεγε σήμερα (10/4) στους συνεργάτες του πως μέχρι την τελευταία αγωνιστική η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δε δέχεται και δε συμβιβάζεται με συζήτηση που θα αφορά μικρότερους στόχους. Η νοοτροπία που θέλει από την ομάδα, είναι αυτή της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δε θα ανεχθεί κανέναν εφησυχασμό, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ