Μπεσίκτας με ανατροπή (vid)

Μπεσίκτας με ανατροπή (vid)

Με δύο τέρματα του Τοσούν (34' και 54') η Μπεσίκτας έκανε την ολική ανατροπή στο πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό και με εννιά βαθμούς σε τρία ματς, βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου.

Πρώτο φαβορί για την πρόκριση στον όμιλό της (7ος) έγινε η Μπεσίκτας που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μονακό (1-2) και φιγουράρει στην πρώτη θέση με το απόλυτο (9 βαθμούς) σε τρεις αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Ζαρντίμ ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Φαλκάο στο 30′, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τους Τούρκους με τον Τοσούν, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπεσίκτας ήταν αυτή που πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 54′ και πάλι με τον Τοσούν που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του. Πλέον με το 3χ3 η Μπεσίκτας αυτομάτως γίνεται φαβορί για την κατάληψη ενός εκ των δύο εισιτηρίων, που δίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Σιντιμπέ (79’ Μποσίλια), Γκλικ, Ζέμερσον, Τουρέ, Φαμπίνιο, Μουτίνιο, Τιέλεμανς (57’ Λόπες), Κεϊτά, Λεμάρ, Φαλκάο

Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Τόσιτς, Ερκίν, Χάτσινσον, Αρσλάν (74’ Μεδέλ), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Ταλίσκα (74’ Οζιακούπ), Τοσούν (89’ Νεγρέδο)

Δείτε τα γκολ

https://www.youtube.com/watch?v=3mUlEpvBxw4

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ