Τον πίκρανε ο Σωκράτης

Τον πίκρανε ο Σωκράτης

Το γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν επέτρεψε στους φίλους του ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσουν τη νίκη απέναντι στη Ντόρτμουντ κι έτσι η ομάδα του Γιώργου Δώνη έμεινε στο 1-1 κόντρα στους Γερμανούς. Το διπλό λάθος του Μπούρκις στο 61’ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μικαέλ Ποτέ, με τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ να στέλνει τη μπάλα […]

Το γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν επέτρεψε στους φίλους του ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσουν τη νίκη απέναντι στη Ντόρτμουντ κι έτσι η ομάδα του Γιώργου Δώνη έμεινε στο 1-1 κόντρα στους Γερμανούς.
Το διπλό λάθος του Μπούρκις στο 61’ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μικαέλ Ποτέ, με τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η χαρά όμως των Κυπρίων δεν κράτησε πολύ, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Παπασταθόπουλος έκανε με κεφαλιά το 1-1. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας αμυντικός δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. Μετά την ισοπαλία στη Λευκωσία, οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το μεταξύ τους ματς στη Γερμανία είναι κάτι…παραπάνω από σημαντικό.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν (45’ Γκουντίνιο), Βούρος, Μερκής, Ρουέντα, Λάγκο, Βινίσιους, Μοράις, Ζαΐντ, Εμπεσίλιο (72’ Σαλάι), Αλωνεύτης, Ντε Καμάργκο (30’ Ποτέ).
Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Μπάρτρα, Παπασταθόπουλος, Τοπράκ (59’ Τόλιαν), Σμέλτσερ (73’ Φιλίπ), Βέιγκλ, Καγκάβα, Γκέτσε, Γιαρμολένκο (82’ Ίσακ), Ομπαμεγιάνκ, Πούλισιτς.

Το γκολ του Μικαέλ Ποτέ

Το γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ