Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Την Τετάρτη (18/10) θα τεθούν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό. Σκέψη για ραντεβού με τους οργανωμένους.

Όσο περνούν οι μέρες το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πλησιάζει (28/10), με τους «πράσινους» να ενημερώνουν το κοινό τους, για την ημέρα που θα τεθούν σε κυκλοφορία τα «μαγικά» χαρτάκια του ντέρμπι.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι υψηλές ώστε να μαζευτεί μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τα «πράσινα» ταμεία, με τα φθηνότερα να είναι στα 25 στις θύρες 6-7 και 13-14, ενώ τα ακριβότερα θα είναι κυμαίνονται στα 200 ευρώ στη θύρα των επισήμων του «Απόστολος Νικολαΐδης». Η προπώληση θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη (18/10) και ήδη έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις σκέψεις των διοικούντων της ΠΑΕ είναι τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, με σκοπό τη λήψη μέτρων ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα, καθώς δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να συμβεί το παραμικρό που θα στοιχίσει οικονομικά στην ΠΑΕ, είτε με πρόστιμο είτε ακόμα ακόμα με κλείσιμο του ιστορικού γηπέδου, καθώς ακολουθούν και άλλα ματς με κυριότερο το ντέρμπι του Νοεμβρίου (11/11) κόντρα στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ