Ολυμπιακός: Ο Μιραλάς και το λιμάνι του!

Ολυμπιακός: Ο Μιραλάς και το λιμάνι του!

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, με τον Βέλγο στράικερ να έχει άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση της Έβερτον

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε τον περασμένο Αύγουστο να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στο μεγάλο λιμάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν με την Έβερτον για ν΄ αποκτήσουν τον Βέλγο επιθετικό αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις των Άγγλων αποτέλεσαν τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Οι τελευταίες όμως εξελίξεις με τον 30χρονο φορ, φέρνουν και πάλι το όνομα του Μιραλάς στον αφρό της «ερυθρόλευκης» επικαιρότητας. Η διαμάχη του παίκτη με τον υπηρεσιακό τεχνικό των «ζαχαρωτών», Ντέιβιντ Άνσγουορθ αλλά και η δεδομένη επιθυμία του παίκτη να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, δημιουργούν νέα δεδομένα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Άνσγουορθ έδιωξε τον Μιραλάς από προπόνηση της Έβερτον, ο Βέλγος δεν έκρυψε (με μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης) τη δυσαρέσκεια του και τα «σενάρια» φούντωσαν ξανά.

Πάντα «ζεστός» ο Ολυμπιακός

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Μιραλάς και όλοι στο μεγάλο λιμάνι επιθυμούν την επιστροφή του παίκτη. Είναι επίσης δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ότι περνά απ’ το χέρι τους προκειμένου να «πιάσει» Πειραιά ο διεθνής στράικερ, καθώς μια τέτοια μεταγραφή θα κάνει πάταγο.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να ξαναδεί τον Βέλγο με τα ερυθρόλευκα. Ο ίδιος ο παίκτης ήταν ξεκάθαρος όταν ήρθε στη χώρα μας για το ματς του Βελγίου με την Εθνική μας ομάδα. Μέχρι…επικαλαμίδες με το σήμα του Ολυμπιακού είχε φορέσει ο Βέλγος σ’ εκείνο το παιχνίδι.

Οι μεγάλες απαιτήσεις των Άγγλων

Πόσο εύκολη όμως  είναι η υπόθεση Μιραλάς; Μεταξύ μας, δεν τη λες κι εύκολη απ’ τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα. Κι όταν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο με σύλλογο της πρέμιερ λιγκ, πολλές φορές οι απαιτήσεις είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα.
Τούτο άλλωστε το διαπίστωσε τον περασμένο Αύγουστο ο Ολυμπιακός, όταν οι «ερυθρόλευκοι» διαπραγματεύτηκαν  με τα «ζαχαρωτά» την απόκτηση του Μιραλάς. Το ποσό που ζήτησε η Έβερτον για την παραχώρηση του Βέλγου ήταν πολύ μεγάλο και παρά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού να βρεθεί μια λύση οι Άγγλοι δεν έκαναν πίσω.

Το κλίμα για τον Μιραλάς στην Έβερτον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…ιδανικό. Ο Βέλγος είναι σε κόντρα με τον Άνσγουορθ κι ακόμα κι αν ο τελευταίος δεν μείνει στον πάγκο της ομάδας, θα υπάρχει ένα «θέμα» μετά τα όσα συνέβησαν.

Η καθοριστική κουβέντα Μιραλάς – Έβερτον

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Μιραλάς θα επιδιώξει μια λύση στα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα στο «Γκούντισον Παρκ». Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μιας συνάντησης του παίκτη με τους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου. Μια συνάντηση που απ’ πλευράς Βέλγου θα έχει προφανή στόχο. Την αποχώρηση του απ’ την Έβερτον.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνούς επιθετικού. Επισήμως βέβαια δεν υπάρχει καμιά τοποθέτηση από πλευράς Πειραιωτών και είναι λογικό να μη θέλουν να πουν το παραμικρό οι πρωταθλητές.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ανοιχτές «κεραίες» για να έχουν άμεση πρόσβαση στις εξελίξεις. Στον Πειραιά είναι σε θέση να γνωρίζουν πολύ καλά και από πρώτο χέρι τι γίνεται με τον διεθνή επιθετικό. Αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι να γίνει η κίνηση στο κατάλληλο τάιμινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ