Γ. Σαββίδης: «Υπάρχει και ο Όλιβερ»

Γ. Σαββίδης: «Υπάρχει και ο Όλιβερ»

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον διαιτητή που θα σφυρίξει το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη, να προτείνει τον Άγγλο Μάικλ Όλιβερ. Με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, προτείνει έναν ξένο διαιτητή, τον Άγγλο […]

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον διαιτητή που θα σφυρίξει το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη, να προτείνει τον Άγγλο Μάικλ Όλιβερ.

Με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, προτείνει έναν ξένο διαιτητή, τον Άγγλο Μάικλ Ολιβερ, για να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής «σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφασίσετε». Με το σχόλιο του θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς τον Πορτογάλο πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, αλλά και τα μέλη της, που αναμένεται να δυσκολευτούν ως προς τον ορισμό του διαιτητή για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ