Φιλική νίκη της Λαμίας επί της Λάρισας

Φιλική νίκη της Λαμίας επί της Λάρισας

Η Λαμία επικράτησε 2-1 της Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα 93΄ έκρινε την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαμία και την Λάρισα (2-1). Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η Λάρισα ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο προπονητής των Νεωφώτιστων Μπάμπης Τεννές, αλλαγές εννέα από τους έντεκα παίκτες, οι Λαμιώτες έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση και στη συνέχεια στην ανατροπή. Οι δύο προπονητές εκμεταλλεύτηκαν την δοθείσα ευκαιρία για να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους πριν το διήμερο ρεπό που θα τους δοθεί στη συνέχεια.

Πιο αναλυτικά, η Λάρισα προηγήθηκε στο 26΄με το μακρινό σουτ του Μπλαντένοβιτς 0-1 και η Λαμία ισοφάρισε το παιχνίδι λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με σκόρερ τον Μιχάλη Φράγκου 1-1. Οι γηπεδούχοι πριν φτάσουν στην ανατροπή, απώλεσαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Λινάρδο και εν τέλει, στην εκπνοή του αγώνα (στο 93΄) μετά από γύρισμα του Φράγκου, ο Κουκόλης διαμόρφωσε το τελικό σκορ! Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργίας Παπαϊωάννου και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Άντρονικ, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Ακόστα, Μπούτνικ, Βάντερσον. Επαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Λινάρδος, Φράγκος, Μπουλούλης,
Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Μανιάς, Πατσαρούχας.

ΑΕΛ (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μόρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Λαγός, Φατιόν, Ναζλίδης, Μπλάντενοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετις. Επαιξαν και οι Σαφαρίκας, Κριζμάν, Περόνε, Λεοζίνιο, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Καρατάσιος, Λυκούργος, Δερμιτζάκης, Μακρής, Μπάλλας, Γκόλιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ