Η εντολή Ουζουνίδη σε Μολέδο: Πήγαινε ανάμεσα στα στόπερ

Η εντολή Ουζουνίδη σε Μολέδο: Πήγαινε ανάμεσα στα στόπερ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε τον Ρέις στόπερ, πέρασε τον Μολέδο σέντερ φορ και οι κουβέντες του στον Βραζιλιάνο αποδείχτηκαν… προφητικές και έφεραν το γκολ της νίκης απέναντι στη Λάρισα. Ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με εννιά παίκτες απέναντι στη Λάρισα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έβγαλε από το μυαλό του το ενδεχόμενο της νίκης. Είδαμε, […]

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε τον Ρέις στόπερ, πέρασε τον Μολέδο σέντερ φορ και οι κουβέντες του στον Βραζιλιάνο αποδείχτηκαν… προφητικές και έφεραν το γκολ της νίκης απέναντι στη Λάρισα.

Ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με εννιά παίκτες απέναντι στη Λάρισα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έβγαλε από το μυαλό του το ενδεχόμενο της νίκης. Είδαμε, μάλιστα, τον Παναθηναϊκό να μη μένει πίσω, αλλά να επιχειρεί να επιτεθεί και να ψάξει το δεύτερο γκολ, ρισκάροντας φυσικά στις αντεπιθέσεις να δεχτεί κάποιο τέρμα που θα του στερούσε και την ισοπαλία.

Ο Ουζουνίδης έβαλε τον Ρέις στο γήπεδο αντί του Μολίνς, τοποθετώντας τον Πορτογάλο στο κέντρο της άμυνας και δίνοντας εντολή στον Ροντρίγκο Μολέδο να πάει και να στηθεί στην επίθεση μήπως και καταφέρει να εκμεταλλευτεί κάποια σέντρα, αφού οι πράσινοι θα επιχειρούσαν να φέρουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή με σέντρες.

Ο Έλληνας προπονητής, μάλιστα, φώναξε κοντά του τον Μολέδο και του είπε να πηγαίνει ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς της Λάρισας. «Κάθε φορά που θα βλέπεις κάποιον να είναι έτοιμος να σεντράρει, πήγαινε ανάμεσά τους. Ακόμα κι αν περάσει, θα μπερδέψεις τον τερματοφύλακα». Η εντολή του Ουζουνίδη όχι μόνο εισακούστηκε από τον Βραζιλιάνο αμυντικό, αλλά το τρομερό είναι ότι έτσι ακριβώς μπήκε το γκολ, με τον Μπόζοβιτς να μπερδεύεται από την πορεία της μπάλας και χωρίς να τη βρει κανείς να τη βλέπει να καταλήγει στα δίχτυα του από τα πόδια του Χίλιεμαρκ.

Όταν ο Σουηδός σέντραρε, ο Μολέδο (όπως και ο Μουνιέ) έκαναν κίνηση ανάμεσα στα στόπερ της Λάρισας, σηκώθηκαν όλοι για να πάρουν την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλα τα κεφάλια και ο Μπόζοβιτς έμεινε να την κοιτάζει να καταλήγει στα δίχτυα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ