Νέες προσθήκες στον Ηρακλή

Νέες προσθήκες στον Ηρακλή

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις μεταγραφές προκειμένου να εμφανιστεί δυνατή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν σε συμφωνία με τον Άγγελο Καρντασιάδη, που άφησε στα κρύα του λουτρού τον Αγροτικό Αστέρα. Ο 25χρονος στόπερ θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (18/10) τις προπονήσεις και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο επόμενο παιχνίδι του […]

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις μεταγραφές προκειμένου να εμφανιστεί δυνατή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν σε συμφωνία με τον Άγγελο Καρντασιάδη, που άφησε στα κρύα του λουτρού τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο 25χρονος στόπερ θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (18/10) τις προπονήσεις και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή. Ο Λεωνίδας Καστριτσέας είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως και αριστερό μπακ-χαφ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ελπίδα Σκουτάρεως.

Ο19χρονος Αστέριος Μουτζίκος, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Άρη, στη συνέχεια μετέβη στον Απόλλωνα, ενώ μετέπειτα πέρασε και από τον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ