Ρεάλ Μαδρίτης – Άρσεναλ : Οι «θρύλοι» των δύο ομάδων θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό

Ρεάλ Μαδρίτης – Άρσεναλ : Οι «θρύλοι» των δύο ομάδων θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσουν τον Ιούνιο οι «θρύλοι» της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άρσεναλ, αγώνα που θα φιλοξενήσει το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. 

Έναν φιλικό αγώνα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα δώσουν οι παλαίμαχοι – «θρύλοι» της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άρσεναλ. Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στο Σαντιάγκο Μπεραμπέου, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ίδρυμα των Μερένχες, που στοχεύει στην παροχή βοήθειας στα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Την είδηση έφερε στο φως ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, με τον πρόεδρο των Μαδριλένων να χαρακτηρίζει μάλιστα την Άρσεναλ έναν σύλλογο «φίλο, θρυλικό και με αξίες» και να εκφράζει την επιθυμία του τα φιλικά των παλαιμάχων με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών, να γίνει ετήσιος θεσμός.

Οι «θρύλοι» των δύο αυτών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων δημιούργησαν τη δική τους ομάδα πριν από μια διετία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να νικά πέρυσι 1-0 την Ρόμα με γκολ του Φερνάντο Μοριέντες και την Άρσεναλ να φιλοξενεί στο Emirates τη Μίλαν, με τον Νουάνκο Κανού να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Ρόμπερτ Πιρές να προσθέτει ένα γκολ στο 4-2 επί των «ροσονέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ