Με Κροατία στα μπαράζ η Εθνική

Με Κροατία στα μπαράζ η Εθνική

Η κλήρωση των μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας έφερε στο δρόμο της Εθνικής μας ομάδας την Κροατία. Βαλκανικό ντέρμπι λοιπόν και σίγουρα οι αναμετρήσεις με τους ταλαντούχους «γείτονες» ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Τους Ιταλούς λοιπόν τους αποφύγαμε και η αλήθεια είναι πως είχαμε από νωρίς εκφράσει την επιθυμία να μην κοντραριστούμε με τη «σκουάντρα […]

Η κλήρωση των μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας έφερε στο δρόμο της Εθνικής μας ομάδας την Κροατία. Βαλκανικό ντέρμπι λοιπόν και σίγουρα οι αναμετρήσεις με τους ταλαντούχους «γείτονες» ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Τους Ιταλούς λοιπόν τους αποφύγαμε και η αλήθεια είναι πως είχαμε από νωρίς εκφράσει την επιθυμία να μην κοντραριστούμε με τη «σκουάντρα ατζούρα». Αυτό όμως δε σημαίνει πως επειδή μας έγινε μια…χάρη θα μας γίνονταν και δεύτερη. Η Δανία δεν μας «έκλεισε το μάτι» κι έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να κοντραριστούμε με μια από τις πλέον ταλαντούχες (αλλά συνάμα αυτοκαταστροφικές) ομάδες στην Ευρώπη.

Πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ
Το πρώτο ματς με τους Κροάτες θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ, στις 9 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις δέκα παρά τέταρτο. Η ρεβάνς θα γίνει στο «Καραϊσκάκη» τρεις μέρες αργότερα (12 Νοέμβρη στις 21:45). Το ζητούμενο φυσικά για την ομάδα μας είναι να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην κροατική πρωτεύουσα, ώστε στο δεύτερο ματς να εκμεταλλευτούμε (και) την έδρα μας για να προκριθούμε στο Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ