Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Μαρκ Όφερμαρς!

Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Μαρκ Όφερμαρς!

Έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Άρσεναλ, επιστρέφοντας στην ομάδα του Λονδίνου μετά από 17 χρόνια, είναι ο Μαρκ Όφερμαρς

Έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Άρσεναλ, επιστρέφοντας στην ομάδα του Λονδίνου μετά από 17 χρόνια, είναι ο Μαρκ Όφερμαρς.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Άρσεναλ είναι έτοιμοι να δώσουν τη συγκεκριμένη θέση στον παλαίμαχο Ολλανδό ποδοσφαιριστή με την συγκεκριμένη κίνηση να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Χάνει την απόλυτη εξουσία ο Αρσέν Βενγκέρ

Τα τελευταία χρόνια στην Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είναι απλά προπονητής είναι λίγο πολύ τα…πάντα.

Πλέον με την έλευση του Όφερμαρς ο Αλσατός τεχνικός αναγκαστικά θα κάνει ένα βήμα πίσω σε αρκετά θέματα που μέχρι πρότινος είχε εκείνος τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ένα κομμάτι μάλιστα που σίγουρα θα παρέμβει ο 44χρονος Ολλανδός είναι εκείνο των μεταγραφών καθώς πέρασε την προηγούμενη πενταετία του ως τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ, κάτι που τον καθιστά αυτόματα ως εξπέρ της αγοράς.

Η προηγούμενη θητεία του Όφερμαρς στην Άρσεναλ

Η καριέρα του Όφερμαρς ήταν γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις με τη φανέλα των Λονδρέζων, την οποία φόρεσε για 3 χρόνια και συνολικά 100 εμφανίσεις.

Στις συμμετοχές αυτές καταφερε να σκοράρει 25 φορές ενώ με τους «κανονιέρηδες» πανηγύρισε και ένα νταμπλ το 1998.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ