Αναγέννηση Καρδίτσας: Βαζάκας: «Η ποιότητα του ΟΦΗ δεν υπάρχει ούτε στην Super League»

Αναγέννηση Καρδίτσας: Βαζάκας: «Η ποιότητα του ΟΦΗ δεν υπάρχει ούτε στην Super League»

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας, για τον επερχόμενο αντίπαλο της ομάδας του, τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ μαζί με τον Άρη έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Super League. Τουλάχιστον στα «χαρτιά». Μιας και σε αυτά φαίνεται ότι έχουν τις πιο ποιοτικές ομάδες.

Μάλιστα, το επίπεδό των Κρητικών είναι τέτοιο που πολλές ομάδες της πρώτη κατηγορίας δεν το έχουν, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας έσταξε… μέλι για τους «μελανόλευκους» λίγες ώρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας στον Athletic Radio 104,2

Για την φετινή Football League:
«Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει πιάσει πάτο ακόμα και μιλάω για την Football League. Γιατί πάλι καλά που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια κάποιες ιστορικές ομάδες γιατί αν φύγουν και αυτές που έχουν ιστορία, τότε βλέπω ότι οι υπόλοιπες δύσκολα θα σταθούν. Τέτοιες ομάδες δεν υπάρχουν ούτε στην Super League. Δεν βλέπω να ξεχωρίζει κάτι δυνατό. Ο Ολυμπιακός πήρε ισοπαλία από την Μπαρτσελόνα και πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα. Όμως, δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αλλάξει η συνήθεια του να πανηγυρίζουμε μια επιτυχία».

Για την απουσία ιστορικών ομάδων από την Super League:
«Τι να πούμε για ποδόσφαιρο όταν υπάρχουν ομάδες χωρίς κόσμο; Ο ΟΦΗ δικαιούται να παίζει στην Super League, έχει δίπλα του κόσμο που να τον ακολουθεί παντού. Ομάδα που δεν έχει κόσμο θα οδηγηθεί μαθηματικά στον αφανισμό»

Για τα οικονομικά προβλήματα των ΠΑΕ:
«Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι το οικονομικό. Να υπάρχει οικονομική εξυγίανση, να παίρνουν τα χρήματα τους οι παίκτες και οι προπονητές. Γιατί να υποβιβάζεται μια ομάδα που είναι σωστή και να σώζεται μια άλλη που είχε σταματήσει να πληρώνει από τα μέσα του πρωταθλήματος;»

Για τις ομάδες που ξεχωρίζουν και θα διεκδικήσουν την άνοδο:
«Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Θα υπάρχουν πολλές απώλειες. Οι ομάδες που βάζουν στόχο την άνοδο φαίνεται ξεκάθαρα από την λειτουργία του καλοκαιριού. Ο ΟΦΗ, ο Άρης, τα Τρίκαλα, ο Απόλλων Καλαμαριάς που πήγε σε ένα διαφορετικό μοτίβο. Θα υπάρχουν 7-8 ομάδες δυνατες».

Για τον ΟΦΗ:
«Ο φετινός ΟΦΗ είναι καλύτερος από τον περσινό και από αυτό είδα ανταγωνίζεται με τον Άρη. Φέτος αυτές οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για να πάρουν την άνοδο. Ο περσινός ΟΦΗ μπορεί να είχε μεγαλύτερη ποιότητα αλλά δεν είχε το φετινό στοιχείο που πρέπει να έχει για να πάρει την άνοδο και που ξέρει τι πρέπει να κάνει. Εγώ τον είδα και είναι μια ομάδα που τρέχει, είναι μαχητική και είναι έτοιμη για την άνοδο. Τα ίδια ισχύουν και με τον Άρη. Πέρυσι, ο ΟΦΗ έμεινε πίσω στον πρώτο γύρο – κάτι που δεν έγινε με την Λαμία και τον Απόλλωνα παρότι ήταν καλύτερες ομάδες».

Για το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας:
«Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με την πιο πλήρη ομάδα του πρωταθλήματος. Στόχος είναι η σωτήρια, εμείς θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια, το ίδιο θα γίνει και με τον ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ