Με άμυνα… ανάγκης στο Μιλάνο

Με άμυνα… ανάγκης στο Μιλάνο

Με τους Βράνιες και Τζανετόπουλο ως «καθαρά» στόπερ αναχωρεί για την Ιταλία η ΑΕΚ

Με τους Βράνιες και Τζανετόπουλο ως «καθαρά» στόπερ αναχωρεί για την Ιταλία η ΑΕΚ

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο κέντρο της άμυνας ενόψει Μίλαν, καθώς στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ, βρίσκονται μονάχα δύο κλασικοί στόπερ: ο Βράνιες και ο Τζανετόπουλος. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που την Κυριακή επέστρεψε στη δράση με την πολύμηνη απουσία του, κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στην Αθήνα και να μην… ζοριστεί τόσο απότομα, με σερί αγωνιστικά λεπτά, ενώ απόντες λόγω προβλήματος τραυματισμού, είναι ήδη οι Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι.

Όπως γίνεται αντιληπτό το «θέμα» στα μετόπισθεν είναι πολύ μεγάλο για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Μίλαν, με τον Χιμένεθ να έχει πέρα από τους δύο διαθέσιμους αμυντικούς, τις λύσεις των Γιόχανσον, Γιαννούτσου. Με τον πρώτο να είναι όμως αμυντικό χαφ και τον δεύτερο, αριστερό μπακ. Εκτός αποστολής πάντως έμεινε και ο Άρνορ Τρίστασον, που ζήτησε και πήρε ειδική άδεια από την ΑΕΚ, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ισλανδία, για την κηδεία του παππού του. Τον οποίο έχασε πριν από λίγες μέρες.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το Μιλάνο αποτελείται από τους:

Τσιντώτα, Ανέστη, Μπακάκη, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Κλωναρίδη, Πατίτο, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτα, Βλαχομήτρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ