Ετοιμάζεται «τράμπα» Ντε Χέα- Μπέιλ;

Ετοιμάζεται «τράμπα» Ντε Χέα- Μπέιλ;

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλοβλέπει τη περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα, όμως, για να τον κάνει δικό της θα πρέπει να "θυσιάσει" τον Γκάρεθ Μπέιλ και να τον δώσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα τελευταία της καλοκαίρια η Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει περάσει, προσπαθώντας να αποκτήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νταβίντ Ντε Χέα. Χωρίς επιτυχία όμως. Αυτό είναι σίγουρο. Αν και πριν από δύο χρόνια έφτασε κοντά. Πολύ κοντά. Από τη μεριά της η αγγλική ομάδα καλοβλέπει τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Αυτό το είχε επισημάνει με δηλώσεις του και ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, πριν από μόλις μερικούς μήνες. Ωστόσο, έμεινε εκεί. Τίποτα παραπάνω. Για την ώρα πάντα. Αν και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις.

Πάει στο Μάντσεστερ ο Μπέιλ και Μαδρίτη ο Ντε Χέα;

Όπως αναφέρουν αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιου είδους ανταλλαγή. Δηλαδή, να πάρει ο 26χρονος γκολκίπερ το αεροπλάνο για τη Μαδρίτη και ο έμπειρος φορ το αντίστοιχο για το Μάντσεστερ.

Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν ό,τι καλύτερο τόσο για τις ομάδες, όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Η Ρεάλ ψάχνει κάποιον καλύτερο από τον Κέιλορ Νάβας, κάτω από τα δοκάρια της. Την ίδια στιγμή που ο Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του μ΄ένα υπερόπλο, όπως είναι ο Μπέιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ