Τόνι Μοντάνα τρέμε, ήρθε ο Γκιόργκι Μοντάνα

Τόνι Μοντάνα τρέμε, ήρθε ο Γκιόργκι Μοντάνα

Οι εκτελεστές του Σόσα τώρα δικαιώνονται. Αν ο Μοντάνα γλίτωνε εκείνο το βράδυ, θα πέθαινε μαθαίνοντας τι συμβαίνει στα μέρη μας με το όνομα του. Είτε από ντροπή, είτε από τα... γέλια!

Τυχερός ο Τόνι Μοντάνα, που τον έφαγαν… λάχανο εκείνο το βράδυ στη βίλα του οι εκτελεστές του Σόσα. Θα μπορούσε να πάθει και χειρότερα. Σκεφτείτε να ήταν ζωντανός και να του έλεγε κάποιος τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα για χάρη του. Ότι γράφει τραγούδι για εκείνον ο (θέλω Ferrari) Snik και τον επικαλείται ο (μου πήρε ο μπαμπάς μου Ferrari) Γκιόργκι. Αποκλείεται να γλίτωνε. Θα πέθανε είτε από τη ντροπή του, είτε από τα… γέλια!

Έχουμε γεμίσει γκάνγκστερ σε αυτή την χώρα ρε παιδί μου, και καλά μου έλεγε η μάνα μου να μην βλέπω πολύ τηλεόραση και ταινίες με αίματα. Κάθε πικραμένος (όχι εσύ κύριε Παναγιώτη) που έχει δει τον «Σημαδεμένο» σε dvd παραπάνω από μια φορά (προφανώς δεν έφτασε για να τον καταλάβει) μυείτε αυτομάτως στον κώδικα τιμής του, και περπατά σε Κουβανέζικο… ρυθμό όλο μαγκιά και ύφος.

Αγόρασε ο μπαμπάς κοψοχρονιά αλά… lidl τη μισή Ελλάδα, πήρε και μια ομάδα λαοφιλή με οπαδούς πιστούς για να ενισχύσει το προφίλ του και αυτομάτως η συνθήκη αυτή «γέννησε»… συμμορία. Και άντε λοιπόν ο ίδιος πάντα άξιος και «να χορέψει η κουμπάρα», μιας και βρήκε και τα έκανε σε αυτό το ρημάδι. Ο γιος από πού και ως που προέκυψε Τόνι Μοντάνα; Είχε ντυθεί μικρός στις Απόκριες και του έμεινε; «Say hello to my little friend», κραύγασε ο Αλ Πατσίνο, ενώ πυροβολούσε ασταμάτητα με μια καραμπίνα Μ16 λίγο πριν το τέλος. Ακόμη και στις ταινίες οι Αμερικανοί φροντίζουν τα πιστόλια τους να είναι αληθινά. Οι τιμητές στην Ελλάδα, M16 πρέπει να έχουν δει μόνο στα αποκριάτικα. Νομίζω ότι το πιάσατε το… υπονοούμενο.

«I love listening to lies when I know the truth» ήταν το… Τόνι Μοντάνα μήνυμα που διάλεξε για να την «πει» στον Καραπαπά που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι και να αμφισβητήσει την αλήθεια του Γκιόργκι η οποία εν πολλοίς είναι πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν έσπασαν τους Ζωσιμάδες, αλλά γύρισαν πίσω αφού πρώτα κινδύνεψε η ζωή τους  στα Γιάννενα μιας και τα λουκέτα στη πόρτα της Θύρας 4 ήταν σκουριασμένα και ποιος ξέρει τι μικρόβια αναπαύονταν επάνω τους…

Βουνό το δίκιο του και ξεκάθαρο το ψέμα του Καραπαπά. Μόνο που δεν χρειάζονταν ο Τόνι Μοντάνα για την αποκατάσταση της τάξης. Μπορούσε κάλλιστα να το επικαλεστεί όλο αυτό, και με συνετό τρόπο. Να το θίξει έξυπνα και να μην μας κατατρομάξει και εμάς. Ας έβαζε στο μήνυμα του ένα βιντεάκι της Ριάνα. Το Love The Way You Lie που άμα λάχει συμμετέχει και ο Eminem. Ποιο πολύ του ταιριάζει. Ή μήπως την πέρασε την φάση 8 Mile, και δεν θέλει να επιστρέψει σε αυτή  μιας και η αλήθεια κρύβεται στον Snik.

Ποιος ξέρει. Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων. Εδώ πάντως παλιά τους λέγανε Κουτσαβάκια. Στο Ροστόφ είναι άγνωστο πως τους φώναζαν. Ίσως Γκιόργκι, ίσως котенок (σημείωση: γατάκι στα ρώσικα), αλλά δεν παίρνουμε και όρκο. Δεν θέλει και πολύ να ξαναμπεί στο Instagram και να μας στείλει καμία πληρωμένη απάντηση σαν αυτές που μας έστελνε ανώνυμα πριν από μερικούς μήνες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ