Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου κάηκε ζωντανός

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου κάηκε ζωντανός

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Αναστάσιος Ιωσηφίδης, εξέπνευσε το πρωί της Δευτέρας (19/02) μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Ο Αναστάσιος Ιωσηφίδης, παλαίμαχος άσος του Ατρόμητου, βρήκε το πρωί της Δευτέρας (19/02) τραγικό θάνατο μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του. Ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε στη βεράντα προκειμένου να ζητήσει βοήθεια χωρίς να εισακουσθούν οι εκκλήσεις του. Οι συγγενείς του τον είχαν κλειδώσει μέσα στο σπίτι με το φόβο μήπως χαθεί, καθώς έπασχε από άνοια.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής (18 πυροσβέστες με 6 οχήματα) που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό στο μπαλκόνι.

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του τραγικού αυτού περιστατικού, έγινε γνωστό πως ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν ο Αναστάσιος Ιωσηφίδης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου για πρώτη φορά την περίοδο 1959-60. Συνολικά αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην ομάδα πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ