Πρίγιοβιτς: «Πάμε για νίκη με τον Ολυμπιακό»

Πρίγιοβιτς: «Πάμε για νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ο Σέρβος επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Λαμία παρέμεινε στην πρώτη θέση των σκόρερ, ενώ δήλωσε πως θέλει το τρίποντο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.   Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του είπε αρχικά τα εξής: «Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Κυριαρχήσαμε στο ματς και δεν αφήσαμε περιθώρια στους αντιπάλους […]

Ο Σέρβος επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Λαμία παρέμεινε στην πρώτη θέση των σκόρερ, ενώ δήλωσε πως θέλει το τρίποντο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.  

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του είπε αρχικά τα εξής: «Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Κυριαρχήσαμε στο ματς και δεν αφήσαμε περιθώρια στους αντιπάλους μας. Ο σκοπός μας είναι να είμαστε κυρίαρχοι. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ μου αυτός είναι ο ρόλος μου εδώ, να σκοράρω. Έχουμε ξεκάθαρους στόχους. Θέλουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και για αυτά θα παλέψουμε».

Σε ερώτηση για το πόσα γκολ θέλει να πετύχει, απάντησε: «Δεν έχω συγκεκριμένο νούμερο γκολ που θέλω να πετύχω. Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίζει και όχι πόσο γκολ θα πετύχω εγώ. Ελπίζω και εύχομαι να πάρουμε την πρώτη μας εκτός νίκη στο επόμενο ματς που είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ