Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα «διαμάντι» από την Αφρική!

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα «διαμάντι» από την Αφρική!

Σύμφωνα πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Αφρικής και ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που πάντα φροντίζει να βελτιώνεται. Φροντίζει να κάνει το κάτι παραπάνω. Εκεί που όλοι πιστεύουν ότι σταμάτησε. Και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά. Με τους Ερυθρόλευκους να ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μια μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. Καθώς ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν από τους πιο σημαντικούς νέους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το αφρικανικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr είναι ακριβείς και αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να φέρουν στην Ελλάδα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα, που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στην Ευρώπη, έχοντας επαφές με τους κορυφαίους συλλόγους της Γηραιάς Ηπερίου. Καθώς αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές ετοιμάζονται να κλείσουν ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μόλις πριν λίγες εβδομάδες έκλεισε τα 18 του χρόνια (σ.σ. για αυτό και μπορεί να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και διεκδικείται από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του και να τον φέρουν στην χώρα μας πριν από λίγες ημέρες, με σκοπό να τον υπογράψουν και να τον «δέσουν» για πολλά χρόνια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης το βράδυ της Πέμπτης και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν.

Εκείνο που έχει γίνει γνωστό για τον νεαρό είναι ότι ήρθε για να μείνει. Ότι είναι από τη Γουινέα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και το γήπεδο του Ολυμπιακού και αποχώρησε από το Καραϊσκάκης μαζί με τον Μάντι Καμαρά. Προσπαθώντας να περάσει απαρατήρητος και χωρίς να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.

Πλέον, αυτό που μένει να φανεί είναι πώς και πότε ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του.

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός κινείται μεταγραφικά. Και κινείται εντυπωσιακά. Με βλέμμα και στο παρόν και στο μέλλον. Επιβεβαιώνοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι λειτουργούν σε τελείως διαφορετικό επίπεδο από όλους τους άλλους εντός συνόρων συλλόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ