Γ. Σαββίδης: «Πάμε για πόλεμο»

Γ. Σαββίδης: «Πάμε για πόλεμο»

Ο Γιώργος Σαββίδης ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάλεσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να παραβρεθούν την Πέμπτη (19/10) στο γήπεδο της Τούμπας για να συμπαρασταθούν στους παίκτες της ομάδας. Ο μεγαλύτερος υιός της οικογένειας Σαββίδης απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί την Πέμπτη (19/10) […]

Ο Γιώργος Σαββίδης ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάλεσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να παραβρεθούν την Πέμπτη (19/10) στο γήπεδο της Τούμπας για να συμπαρασταθούν στους παίκτες της ομάδας.

Ο μεγαλύτερος υιός της οικογένειας Σαββίδης απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί την Πέμπτη (19/10) στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας και να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Γιώργος Σαββίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ανέβασε το εξής ποστάρισμα: «Πολύ σημαντική νίκη απόψε. Μπράβο ΠΑΟΚ. Θέλω αυτό το βίντεο να μείνει εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Γυρίστε το τσιπάκι σε beast mode και ετοιμαστείτε για πόλεμο. Όλοι στην Τούμπα την Πέμπτη!!! Ζητάω άλλη μια φορά από όλη τη Θύρα 4 και κάθε οπαδό που νοιάζεται την ομάδα μας να βρίσκεται εκεί για να στηρίξει τα παιδιά!!».

Το μήνυμα του συνοδευόταν κι από ένα βίντεο από την ισοπαλία του Δικεφάλου Καραϊσκάκης το 2011, για το Κύπελλο, όταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ισοφάρισε στο 82’ σε 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ