Ριστόφσκι και Γκροσίτσκι στο κάδρο του Ολυμπιακού

Ριστόφσκι και Γκροσίτσκι στο κάδρο του Ολυμπιακού

Ο δεξιός μπακ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Στέφαν Ριστόφσκι, και ο 32χρονος διεθνής Πολωνός εξτρέμ της Γουέστ Μπρομ, Καμίλ Γκροσίτσκι, είναι στο τραπέζι του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στη μεταγραφική αγορά. Με την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός εξτρέμ να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Και με τα πρώτα ονόματα να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους. Καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο τραπέζι των Πειραιωτών βρίσκονται ήδη τα ονόματα των Στέφαν Ριστόφσκι και Καμίλ Γκροσίτσκι.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία είναι πολύ συγκεκριμένες για τον Ριστόφσκι και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί για την περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς ρώτησε και έμαθε λεπτομέρειες για τον 28χρονο (12/02/1992) Σκοπιανό μπακ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, καθώς η περίπτωσή του έφτασε στα χέρια του.

Ο Ριστόφσκι ήταν ο βασικός δεξιός μπακ των «Λιονταριών» έως και πέρυσι, ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο δεν έχει αγωνιστεί με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Και το όνομά του έχει τεθεί στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών της ομάδας του, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022. Ο Ριστόφσκι φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από τον προπονητή των Πειραιωτών, και «διαβατήριο» για αυτό είναι οι 82 συμμετοχές που έχει «γράψει» με τη νυν ομάδα του. Με τον 60 φορές διεθνή μπακ να έχει 8 συμμετοχές από τον Σεπτέμβριο έως και σήμερα, αλλά μόνο με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Βορείου Μακεδονίας.

Η Σπόρτινγκ τον παραχωρεί δανεικό με οψιόν αγοράς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΚΡΟΣΙΤΣΚΙ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Καμίλ Γκροσίτσκι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα το 32χρονου (08/06/1988) διεθνούς Πολωνού έχει επανέλθει στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρόμιτς έχει προταθεί εκ νέου στον Ολυμπιακό και επειδή ο Μαρτίνς θέλει παίκτη έτοιμο και έμπειρο, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά και με ικανότητα στο γκολ, η περίπτωσή του βρίσκεται επίσης στο κάδρο. Και είναι στη λίστα των ποδοσφαιριστών που τσεκάρει ο Ολυμπιακός.

Ο Γκροσίτσκι έχει πίσω του μια πολύ σημαντική καριέρα πίσω του, με 80 συμμετοχές και 17 γκολ στην Εθνική Πολωνίας, πορεία σε Σίβασπορ (104 ματς, 16 γκολ, 26 ασίστ), Ρεν (92 ματς, 15 γκολ, 13 ασίστ), Χαλ Σίτι (123 ματς, 26 γκολ, 27 ασίστ), Γουέστ Μπρομ (19 ματς, 1 γκολ, 5 ασίστ). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ως ελεύθερος, με συμβόλαιο έξι μηνών και οψιόν ανανέωσης για ένα ή δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ