Ο Γιαννούλης θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ: Το «πάγωμα» της πρότασης ανανέωσης, το «όχι» στην Αταλάντα και το «δώστε με στη Νόριτς»

Ο Γιαννούλης θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ: Το «πάγωμα» της πρότασης ανανέωσης, το «όχι» στην Αταλάντα και το «δώστε με στη Νόριτς»

To10.gr εξηγεί τα μεγάλα λάθη του ΠΑΟΚ που έκαναν τον Δημήτρη Γιαννούλη να μην θέλει να ακούει για παραμονή του στον Δικέφαλο έως το καλοκαίρι. Ο μεγάλος κίνδυνος της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα φύγει από τον ΠΑΟΚ. Και θα φύγει πολύ σύντομα. Το έχει αποφασίσει. Εχεις σοβαρούς λόγους. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά. Καθώς οι ίδιοι είναι που έπαιξαν ρόλο στη στάση του παίκτη. Οι ίδιοι, με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ένα θέμα που τον ωθεί οριστικά στην έξοδο από την Τούμπα. Εστω κι αν είναι για μια ομάδα της Champinship (Νόριτς).

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, για να καταλάβει ο κόσμος τι έχει συμβεί και γιατί ο Γιαννούλης δεν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Αλλά θέλει να φύγει άμεσα. Εστω κι αν δεν είναι να πάει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Ακόμη και με… δανεισμό, όπως αυτόν που προτείνει η Νόριτς. Με τους βασικούς λόγους να είναι δύο. Και να έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την πρόταση της Αταλάντα. Οι Ιταλοί έφτασαν τον Σεπτέμβριο και προσέφεραν σχεδόν 7.000.000 € στον ΠΑΟΚ. Ο Γιαννούλης, όπως ήταν αναμενόμενο και απολύτως ανθρώπινο, ήταν βέβαιος ότι η πρόταση θα γίνει αποδεκτή. Και έτσι θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Champions League, στο Καμπιονάτο, αλλά και σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

Η άρνηση της πρότασης από τον ΠΑΟΚ σόκαρε τον Γιαννούλη. Ο ίδιος ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι η ομάδα του του στέρησε την ευκαιρία να πάει σε μια τόσο σημαντική ομάδα και ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα, φέρνοντας λεφτά στον σύλλογο, αλλά και αλλάζοντας επίπεδο στην καριέρα του. Και δεν μπόρεσε να το αποδεχθεί, επειδή ουσιαστικά η μεταγραφή χάλασε για μικροποσά. Ενώ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει πρόταση για τον παίκτη του έως την ολοκλήρωση των μεταγραφών τον Οκτώβρη.

ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ!

Με σκοπό να χρυσώσουν το χάπι και να προσπαθήσουν να μετριάσουν την απογοήτευση του Γιαννούλη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρότειναν στον παίκτη νέο συμβόλαιο στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αμέσως αφότου αρνήθηκαν την πρόταση της Αταλάντα. ο Ολαφ Ρέμπε μίλησε με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του και έβαλε στο τραπέζι κάποια πολύ σημαντικά οικονομικά δεδομένα, με την υποσημείωση πως το νέο συμβόλαιο θα αύξανε δραστικά τις απολαβές του Γιαννούλη, αλλά δεν θα εμπόδιζε την πιθανή πώλησή του. Θα ήταν μια επιβράβευση, αλλά όχι «μπλόκο» σε πιθανή πρόταση.

Η πρόταση έγινε πιο ξεκάθαρη στην πορεία και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές ήταν κοντά στη συμφωνία, ο ΠΑΟΚ… έκανε πίσω. Για την ακρίβεια, απέσυρε ουσιαστικά την πρόταση, «παγώνοντας» τις επαφές για αναπροσαρμογή και επέκταση της συμφωνίας με τον διεθνή αριστερό μπακ. Βάζοντας τέλος και στην όποια πιθανότητα υπήρχε να είναι θετικός ο Γιαννούλης στην παραμονή του. Με την πρόταση της Νόριτς να επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΜΕΣΑ…

Ο Γιαννούλης είναι απόλυτος. Θέλει να φύγει. Και μάλιστα άμεσα. Ασχετα εάν η πρόταση της Νόριτς αφορά εξάμηνο δανεισμό (με ενοίκιο και μεγάλη οψιόν). Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και στην πρωτοπόρο ομάδα της Championship. Και δεν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Θεωρεί ότι ο κύκλος του έκλεισε. Και όλη αυτή η ιστορία με το συμβόλαιο (σ.σ. το οποίο ειρήσθω εν παρόδω ολοκληρώνεται σε 1,5 χρόνια δηλαδή το καλοκαίρι του 2022), τον έχει κάνει να μην θέλει να μπει σε οποιαδήποτε κουβέντα παραμονής.

Πλέον, μένει να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει να ενδώσει στις πιέσεις του παίκτη και θα πει το «ναι» στην πρόταση της Νόριτς, έστω κι αν δεν φτάνει τα επίπεδα αυτής που θα ήθελε ο Δικέφαλος. Διότι εάν πει «όχι», το καλοκαίρι θα μένουν μόλις 6 μήνες έως ότου ο Γιαννούλης μείνει ελεύθερος. Και η πώλησή του θα γίνει σε άλλη βάση. Και με πολύ χαμηλότερα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ