Κουρμπέλης : Πιέζει ο Παναθηναϊκός τον Αποστολόπουλο για ραντεβού με τη Σαμπντόρια

Κουρμπέλης : Πιέζει ο Παναθηναϊκός τον Αποστολόπουλο για ραντεβού με τη Σαμπντόρια

Αγωνία στον Παναθηναϊκό για την ιταλική πρόταση για Κουρμπέλη που έχει υποσχεθεί ο Έλληνας ατζέντης.

Ο ατζέντης του Δημήτρη Κουρμπέλη, Αντώνης Αποστολόπουλος, μετέφερε την περασμένη Τετάρτη τη σιγουριά του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως θα φέρει πρόταση από τη Σαμπντόρια για την αγορά του ποδοσφαιριστή εν όψει καλοκαιριού.

Πρόταση που δεν ήρθε μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με τον παίκτη πάντως να μπαίνει σε συζητήσεις με τους Ιταλούς και να διατηρεί στάση αναμονής και ο ίδιος, μιας και υπήρξε διαφορά στις πρώτες κουβέντες όσον αφορά το οικονομικό.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός, που έχει ανάγκη από ρευστό, πιέζει τον Έλληνα ατζέντη προκειμένου να καθοριστεί ένα ραντεβού με την Σαμπντόρια μέσα στην εβδομάδα, είτε στην Αθήνα, είτε στην Ιταλία, ώστε να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής και να δει αν θα καταφέρει να φτάσει σε ένα deal αλά Βλαχοδήμου. Δηλαδή να πάρει χρήματα μπροστά, ώστε να καλύψει τρύπες.

Κάτι, πάντως, που δεν είναι βέβαιο. Και γιατί οι Ιταλοί ακόμα δεν έχουν αποφασίσει πόσα χρήματα θα προσφέρουν και γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δεχτούν να δώσουν μπροστά το ποσό που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ