Βιγιαφάνιες: «Έχουμε ομάδα με πάθος»

Βιγιαφάνιες: «Έχουμε ομάδα με πάθος»

Στο πάθος και την πίστη για νίκη κόντρα στη Λάρισα, αναφέρθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τοποθέτηση του στη Nova, αναφέρθηκε στον τρόπο που ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΛ, ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα, αλλά και όσου δουλεύουν γύρω από αυτή, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις διαδικασίες που έχει κινήσει ώστε να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες στη Nova:

«Όταν κερδίζεις αυτό σε κάνει χαρούμενο και είναι πολύ θετικό για τα δύσκολα ματς που έρχονται και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Πάντα ελπίζουμε και αυτό είναι το πνεύμα του Παναθηναϊκού. Έχουμε ομάδα που παίζει με πάθος και καταπληκτικούς φιλάθλους και τους είχαμε κοντά μας σήμερα και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ όταν είμαστε σε δύσκολες φάσεις. Αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε και στην ανατροπή απόψε.

Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα αλλά στόχος μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και για τη χαρά του αθλήματος. Ωστόσο ακόμα και τώρα ο Παναθηναϊκός μας περιβάλει με αγάπη και όρεξη. Εμείς κοιτάμε να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να ευχαριστήσω όλους όσους μας περιβάλουν στο προπονητικό κέντρο, από τους φροντιστές, τους καθαριστές που έρχονται από τις οκτώ το πρωί μέχρι το βράδυ για να μας βοηθήσουν και αυτό το εκτιμάμε πολύ.

Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι δυσκολίες, τότε μπορείς να βγάλεις τη δύναμη και την περηφάνια σου, έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή και συμπαίκτες, φιλάθλους και όλοι μαζί παλεύουμε για το στόχο μας που είναι να κερδίζει η ομάδα που είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Εδώ και τρεις μήνες που ήμουν εκτός ήθελα να σκοράρω για να δείξω το πάθος μου, την όρεξή μου και αυτό το γκολ μου έδωσε σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

Για τις διαδικασίες που κάνει για το ελληνικό διαβατήριο: «Οι διαδικασίες προχωρούν, ήδη από τον προπαππού μου που ήταν Έλληνας, από τη δική μου την πλευρά έχουν γίνει όλα, αναμένω την απόφαση του Υπουργείου, είναι κάτι που το περιμένω. Δεν ξέρω πότε θα μιλήσω τέλεια αλλά σιγά σιγά θα μπορέσω να μιλήσω καλύτερα». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ