Tέλος ο Μπεμπέ για την ΑΕΚ!

Tέλος ο Μπεμπέ για την ΑΕΚ!

Δεν προχώρησε η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ με την Ένωση να αποσύρει το ενδιαφέρον της – Όλο το βάρος στον μπακ του Παναθηναϊκού.

Μπεμπέ ήταν και… πάει για την ΑΕΚ, καθώς παρά τις επαφές της Ένωσης τόσο με τον παίκτη όσο και με την Εϊμπάρ, η υπόθεση του Πορτογάλου εξτρέμ δεν κατέστη εφικτό να προχωρήσει και πλέον δεν απασχολεί! Η ΑΕΚ περίμενε μέχρι απόψε το βράδυ μια τελική απάντηση από τις δύο πλευρές στην πρόταση που είχε καταθέσει, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ! Έτσι, το θέμα του Μπεμπέ τελείωσε οριστικά για την ΑΕΚ, που απέσυρε το ενδιαφέρον της και προχωρά για να κλείσει την άλλη ανοικτή περίπτωση, αυτή του Νίκλας Χουλτ, που όπως αποκάλυψε νωρίτερα to10.gr θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη».

Η ΑΕΚ είναι σε ανοικτή γραμμή τόσο με τον εκπρόσωπο του Σουηδού μπακ όσο και με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Χουλτ. Καταβάλλοντας ένα ποσό στους «πράσινους» που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι κοντά στις 300.000 ευρώ. Αποκτώντας έτσι με μεταγραφή τον Σουηδό μπακ, που θα έρθει να πλαισιώσει τον Λόπες και μαζί να καλύψουν την αριστερή πτέρυγα της Ένωσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω η ΑΕΚ θα κλείσει εκτός απροόπτου τις μεταγραφές με την προσθήκη του Χουλτ, αποκτώντας δηλαδή έναν αριστερό μπακ και όχι έναν εξτρέμ. Με τον Σουηδό να εκτιμάται πάντως πως μπορεί να αγωνιστεί και ως πιο προωθημένος, παίζοντας μαζί με τον Λόπες στην πτέρυγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ