Ραντεβού κορυφής πριν την πρεμιέρα

Ραντεβού κορυφής πριν την πρεμιέρα

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη και τον προπονητή Δημήτρη Σπανό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να τους διαβεβαιώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα συνεχίσει να είναι συνεπής στις πληρωμές – όπως κάνει μέχρι στιγμής – και ότι τα μόνα θέματα που θα […]

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη και τον προπονητή Δημήτρη Σπανό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να τους διαβεβαιώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα συνεχίσει να είναι συνεπής στις πληρωμές – όπως κάνει μέχρι στιγμής – και ότι τα μόνα θέματα που θα πρέπει να τους απασχολούν είναι τα αγωνιστικά.
Ημέρα ξεκούρασης ηταν η σημερινή για τους παίκτες, καθώς τους δόθηκε διήμερο ρεπό από τον τεχνικό του Άρη.
Οι «κίτρινοι» αναμένεται να επιστρέψουν αύριο το απόγευμα στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της πρεμιέρας της Football League κόντρα στον Αιγινιακό.
Στο μέτωπο των τραυματιών, αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Μπούρμπου και Τζανακάκη, οι οποίοι έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, χωρίς όμως οι άνθρωποι του Άρη να δείχνουν ιδιαίτερη ανησυχία.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Νίκιτς, ο οποίος αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ σύντομα θα είναι έτοιμοι και οι Καπνίδης, Βαλεριάνος και Ανάκογλου, οι οποίοι για την ώρα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ