Ολυμπιακός: Πρώτο «όχι» στα 6.500.000 € της Μπενφίκα για Σεμέδο

Ολυμπιακός: Πρώτο «όχι» στα 6.500.000 € της Μπενφίκα για Σεμέδο

To10.gr αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε την αρχική προσφορά της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ολες οι λεπτομέρειες...

Μαζί με τον Πέπε Ροντρίγκες, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε και η πρώτη επίσημη πρόταση της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι η διοίκηση των Αετών, μετά τη συνεννόηση που είχαν με τους Πειραιώτες για την υπόθεση του αμυντικού μέσου της Βιτόρια Γκιμαράες (σ.σ. για τον οποίο είχαν ποσοστό μεταπώλησης 50%), ενεργοποιήθηκαν για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ των Ερυθρόλευκων.

Η Μπενφία, λοιπόν, έστειλε επίσημη προσφορά ύψους 6.500.000 € στον Ολυμπιακό, προσφέροντας ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης στους Πειραιώτες. Μια πρόταση που ουσιαστικά είχε προαγγελθεί από τους Πορτογάλους. Αλλά η οποία δεν ικανοποιεί τους πρωταθλητές Ελλάδος. Για την ακρίβεια, δεν πλησιάζει καν τις απαιτήσεις τους, για τον βασικό τους κεντρικό αμυντικό.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέρριψε ασυζητητί την πρόταση που έγινε από τους «Αετούς» της Λισσαβόνας. Με τον Ολυμπιακό να ενημερώνει την Μπενφίκα ότι σοβαρή συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο εάν η πρόταση φτάσει στο επίπεδο των 10.000.000 €. Ποσό που θεωρείται ικανό να δελεάσει τους πρωταθλητές.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και η Μπενφίκα ενημέρωσε ότι θα επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση για τον Σεμέδο. Με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει σε καραντίνα, περιμένοντας παράλληλα να ενημερωθεί εάν θα παραμείνει στον Πειραιά και την ομάδα που του έσωσε την καριέρα ή θα επιστρέψει στη Λισσαβόνα για την Μπενφίκα, την «αιώνια αντίπαλο» της ομάδας που τον ανέδειξε (Σπόρτινγκ).

Επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να μην παραχωρηθούν άλλοι ποδοσφαιριστές έως τα παιχνίδια των προκριματικών, ωστόσο η υπόθεση του Σεμέδο ιδιαίτερη. Και για αυτόν τον λόγο πολλοί πιστεύουν ότι εάν η Μπενφίκα φτάσει την πρόταση στα  επίπεδα που συζητάει ο Ολυμπιακός, δύσκολα δεν θα αποκτήσει τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό. Καθώς και ο ίδιος θα πιέσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την πόλη που ζουν τα παιδιά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ