Αποκάλυψη: Επαφή της ΑΕΚ με Εμάνουελ Ινσούα

Αποκάλυψη: Επαφή της ΑΕΚ με Εμάνουελ Ινσούα

Στην Ελλάδα παραμένει ο Αργεντινός μπακ και αναζητά την επόμενη ομάδα του, με την ΑΕΚ να του κάνει κρούση για να μάθει τις απαιτήσεις του.

Οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές είναι περιζήτητοι συνήθως στο ποδόσφαιρο. Και δη οι καλοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές. Κι όμως, η πανδημία άλλαξε σημαντικά αυτό το δεδομένο. Με αποτέλεσμα αρκετοί ελεύθεροι παίκτες να έχουν, μεν, προτάσεις, αλλά όχι στα επίπεδα που περίμεναν. Κι κυρίως όχι το εύρος επιλογών που θα ήθελαν να έχουν. Καθώς οι περισσότεροι σύλλογοι προτιμούν να αποκτούν ποδοσφαιριστές από τη… γειτονιά τους, λόγω της πρωτοφανούς συγκυρίας. Μια κατάσταση που έχει περιπλέξει και το μέλλον του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δέχθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, η οποία, ωστόσο, δεν πήρε ποτέ τελική μορφή. Είχε επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά η συμπεριφορά του αδερφού του και οι παράλογες απαιτήσεις του, τελείωσαν κάθε συζήτηση. Είχε επαφές με ομάδες από τη Γαλλία και την Ισπανία, αλλά αποδείχθηκαν φιλολογικές.

Τελευταία εξέλιξη, που είναι πιθανό να σημαίνει πολλά για το μέλλον του Αργεντινού μπακ, είναι η κρούση που δέχθηκε από την ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιλια Ιβιτς ζήτησε ενημέρωση για τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, αλλά και τις σκέψεις του, καθώς όσο περνάει ο καιρός και παραμένει στην Ελλάδα, χωρίς να έχει βρει ομάδα, επιβεβαιώνεται ότι η ΑΕΚ μπορεί να τον κάνει δικό της, με τα οικονομικά δεδομένα που η ίδια θέλει.

Το πρόβλημα του Ινσούα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι ο αδερφός του, που λειτουργεί και ως ατζέντης του, αφού προκάλεσε τον εκνευρισμό των περισσότερων ομάδων που ήρθαν σε επαφή μαζί του για το μέλλον του Ινσούα, πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσε τον αριστεροπόδαρο αμυντικό ότι δεν μπορεί να βρει πρόταση από το εξωτερικό. Και ότι τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα, λόγω του κορωνοϊού. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν μπορεί να ταξιδέψει από την Αργεντινή για να κάνει τις επαφές που θέλει, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα.

Αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα ο Ινσούα να βλέπει πλέον τελείως διαφορετικά την παραμονή του στην Ελλάδα, ευελπιστώντας ότι, η ΑΕΚ θα κινηθεί επίσημα και θα του καταθέσει μια πρόταση που θα τον πείσει τον υπογράψει. Εξάλλου, αριστερό μπακ αναζητούν όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Αλλά όπως προαναφέραμε, αυτή τη στιγμή μόνο η Ενωση δείχνει να ασχολείται με τον Αργεντινό.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει κρούση και για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, έναν παίκτη που γνωρίζει καλά και ο Καρέρα, λόγω της παρουσίας του στο Καμπιονάτο, με τη φανέλα της Κάλιαρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ