Έιπριλ Σάμερς : Η καλλονή που έγινε Ιντερ για χάρη του Μαντσίνι! (pics)

Έιπριλ Σάμερς : Η καλλονή που έγινε Ιντερ για χάρη του Μαντσίνι! (pics)

Η βρετανίδα καλλονή που σαγηνεύτηκε από τον γοητευτικό Ιταλό τεχνικό και έγινε φανατική οπαδός της Ιντερ, κατά τη διάρκεια που Μαντσίνι οδηγούσε στην επιτυχία τους νερατζούρι.

Τη λένε Έιπρλις Σάμερς (το καλλιτεχνικό της), είναι 29 ετών και θεωρείται από τα κορυφαία glamour model παγκοσμίως. Η κατά κόσμον Νάντια Φόστερ, κατάγεται από την Αγγλία, ωστόσο παρά το γεγονός ότι η χώρα της έχει πολλές μεγάλες ομάδες εκείνη προτιμά την… Ιντερ!

Πώς έγινε αυτό; Ο λόγος είναι… ανδρικός και συγκεκριμένα ακούει στο όνομα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Βλέπετε η εντυπωσιακή βρετανίδα μαγνητίστηκε από την ομολογουμένως σαγηνευτική εμφάνιση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος την 4ετία 2004-08 οδήγησε τους νερατζούρι σε αρκετούς τίτλους.

Αυτό ήταν! Κάτι η γοητεία και το χαρακτηριστικό κασκόλ του 53χρονου σήμερα Μαντσίνι, κάτι οι επιτυχίες της ιταλικής ομάδας, η κα Σάμερς δεν ήθελε περισσότερα για να γίνει φανατική οπαδός της.

Φυσικά η εκρηκτική καλλονή, που άρχισε την καριέρα της το 2007 στο Λονδίνο (όπου και γεννήθηκε), έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα αρκετών γνωστών περιοδικών με τη μεγαλύτερη επιτυχία της να είναι ότι κατάφερε να γίνει κορίτσι του Playboy.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ