Στον Κιάμο τα «έσπασαν» Μανωλάς και Σιόβας

Στον Κιάμο τα «έσπασαν» Μανωλάς και Σιόβας

Με τα τραγούδια του Κιάμου και του Αντύπα και με... λουλουδοπόλεμο διασκέδασαν την παραμονή των Χριστουγέννων Μανωλάς και Σιόβας.

Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (πλην Αγγλίας) το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τις μίνι διακοπές τους, να διασκεδάζουν και γενικώς να περνάνε καλά. Αυτό, βεβαίως, ισχύει και για τους Ελληνες διεθνείς παίκτες που, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και όποτε βρίσκουν την ευκαιρία να επιστρέφουν στην πατρίδα, ξεδίνουν και χαλαρώνουν.

Ο Κώστας Μανωλάς και ο Δημήτρης Σιόβας δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί μπορεί να αγωνίζονται σε διαφορετικά πρωταθλήματα, αλλά συνεχίζουν να είναι στενοί φίλοι, κάτι που αποδείχθηκε και το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. Οι παίκτες της Ρόμα και της Λεγανιές, αντίστοιχα, διασκέδασαν παρέα στο «Club 22», υπό τους ήχους των Πάνου Κιάμου και Αντύπα, με την παρουσία τους να μην περνάει διόλου απαρατήρητη.

Ειδικά ο Μανωλάς, δε, είχε και λόγους να το γιορτάζει, καθώς μόλις πριν λίγες εβδομάδες υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρόμα, το οποίο θα του αποφέρει σχεδόν 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Για αυτό και ήταν ο πρωταγωνιστής στον… λουλουδοπόλεμο που έλαβε χώρα στο μαγαζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ