Τα αστρολογικά tips της ημέρας (22/10)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (22/10)

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν και η μέρα ξεκινά με μουδιασμένη διάθεση και η μετάβαση στην δουλειά μοιάζει με την πορεία στο Γολγοθά, δεν θα σου πάρει περισσότερο από μερικές ώρες να ξαναβρείς την χαμένη ενέργεια σου. Και ποιος/α να κρατήσει το στόμα σου κλειστό από ʽκει και πέρα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ακόμη και αν στην […]

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν και η μέρα ξεκινά με μουδιασμένη διάθεση και η μετάβαση στην δουλειά μοιάζει με την πορεία στο Γολγοθά, δεν θα σου πάρει περισσότερο από μερικές ώρες να ξαναβρείς την χαμένη ενέργεια σου. Και ποιος/α να κρατήσει το στόμα σου κλειστό από ʽκει και πέρα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη και αν στην εργασία σου φτάσεις στα όρια της εξάντλησης ή της παραίτησης, μην ξεσπάσεις αργότερα την ένταση σου στους φίλους σου ή στο/στη σύντροφό σου. Κι εκείνοι δεν είναι για πολλά σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Με την εργασιακή ένταση και την εριστική συμπεριφορά των συναδέλφων σου στα ύψη, πώς να μην σκέφτεσαι πως θα να βάλεις μια βόμβα και να το σκάσεις προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας πίσω σου συντρίμμια; (Εντάξει μια ρητορική ερώτηση ήταν, μην το παίρνεις στα σοβαρά και βρούμε τον μπελά μας;)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν για κάθε «Πρόσεχε!», «Μη βιάζεσαι!», «Οργανώσου!» που ακούς τελευταία σου έδιναν και ένα ευρώ, θα είχες γίνει ζάμπλουτος/η. Ακόμη ένα δύο νʼ ακούσεις σήμερα (που θα τʼ ακούσεις να μου το θυμηθείς) θα πάρεις τέτοιες ανάποδες που… Που… Που επιτέλους θʼ αρχίσεις πάλι να συμπεριφέρεσαι σαν Λέοντας! Δηλαδή; Σʼ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε (τραγουδιστά παρακαλώ…)!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ας προσπαθήσουν να σου επιτεθούν με τα καλύτερα κομμάτια του οπλοστασίου τους (αναφέρομαι σε συγγενείς, συναδέλφους) – με χάρη και εκνευριστική (για εκείνους/ες) γοητεία αποφεύγεις όλα τα χτυπήματα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ίσως έρθεις ξανά αντιμέτωπος/η σήμερα με την ηλεκτρισμένη απομόνωση του/της συντρόφου σου (ελπίζω να μην έχει εξαντληθεί η υπομονή σου ακόμη). Αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες, η νηνεμία συνεχίζεται αλλά η καταιγίδα δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Συναισθηματικό μούδιασμα μεγατόνων, ε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αρχή της μέρας σου μοιάζει λες και κάποιος έσβησε τα χρώματα και όλα μοιάζουν μουντά και γκρίζα στο κόσμο. Η συνέχεια όμως σου επιφυλάσσει πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις – συναντιέσαι με φίλους/ες, διαβάζεις/μαθαίνεις ευχάριστα νέα, βουτάς στα σεντόνια με παρέα και περνάς από το καλησπέρα στο καλημέρα της επόμενης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η εργασιακή καθημερινότητα βελτιώνεται, οι σχέσεις στο γραφείο αναθερμαίνονται, η προοπτική για δραστηριότητες/εξόδους μέσα στην εβδομάδα υπάρχει… Όμως κάτι λείπει ρε γαμώτο! Και δεν είναι τόσο η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις (εύκολο), είναι ότι δεν βρίσκεται κάποιος/α εκεί έξω που νʼ αξίζει τον κόπο. Α ναι ξέχασα, μπορεί να είσαι και στην κατηγορία που έχεις βρει τον/την αξιόλογο/η και δεν είναι διαθέσιμος/η. Κουράγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν σήμερα νιώσεις αφόρητα κουρασμένος/η από τους κοντινούς ανθρώπους της ζωής σου να το θεωρήσεις απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα ήσουν και θα είσαι εκείνος/η που θα αναζητούν όταν τα πράγματα σκουραίνουν γιʼ αυτούς/ες. Όμως χρειάζεται να κάνεις και κάτι παραπάνω σήμερα: να τους/τις εκφράσεις αυτή την δυσφορία άμεσα! Μην παγιδεύσεις για ακόμη μια φορά τα νεύρα σου μέσα στο χώρο της δουλειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

ΟΚ, είναι μια από αυτές τις μέρες που το να δουλεύεις αποδεικνύεται πως είναι σωτήριο για το μυαλό και την ψυχική σου υγεία. Οπότε αφοσιώσου σε ότι αποκαλείς εργασία και τα θεμελιώδη ερωτήματα ας περιμένουν για μια άλλη μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, η τρικλοποδιά που διαχρονικά βάζεις στον εαυτό σου είναι πως πιστεύεις σχεδόν αφελώς στην καλές προθέσεις των συνεργατών/συγγενών/φίλων σου. Σήμερα αν απογοητευτείς ξανά, θα δεις το λάθος σου ή θα κατηγορήσεις πάλι τους πλανήτες;
Πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ