Αστρολογικά tips 20/10/2017

Αστρολογικά tips 20/10/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ’ ότι συνήθως! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό σχεδόν ψυχαναγκαστικό: κατακρίνεις νυχθημερόν για ένα διάστημα τον εαυτό σου και αμέσως μετά ψάχνεις παρηγοριά γοητεύοντας κάποιον/α σε σημείο απόλυτης […]

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, προσπάθησε σήμερα να κάνεις συντήρηση δυνάμεων και να μην επιταχύνεις τους ρυθμούς με το καλημέρα. Η ενέργεια σου σήμερα εξαντλείται γρηγορότερα απ’ ότι συνήθως!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχεις έναν εσωτερικό μηχανισμό σχεδόν ψυχαναγκαστικό: κατακρίνεις νυχθημερόν για ένα διάστημα τον εαυτό σου και αμέσως μετά ψάχνεις παρηγοριά γοητεύοντας κάποιον/α σε σημείο απόλυτης παράδοσης. Σήμερα είσαι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που ψάχνεις ένα χάδι για να γιατρέψει τις πληγές σου που μόνος/η σου άνοιξες…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα που νιώθεις με κάθε κύτταρο του κορμιού σου να έχεις εγκλωβιστεί στη σχέση που πέρασε και σου άφησε μόνο τραύματα ή σε ένα νέο ενδιαφέρον που δεν λέει να προχωρήσει επιτέλους, έχεις κάθε δικαίωμα να λες πως δεν είσαι καλά. Μόνο πρόσεχε σε ποιον/α ανοίγεσαι. ΟΚ?

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ώρες, ώρες όταν μένεις μόνος/η σπίτι σου (και εδώ εννοώ τη μοναξιά που σε πνίγει ακόμη και αν ο/η σύντροφος σου είναι στο δίπλα δωμάτιο) περνάει ίσως από το μυαλό σου η σκέψη να πάρεις φόρα και να αρχίσεις να κουτουλάς από τοίχο σε τοίχο σαν μπάλα από φλιπεράκι, διαλύοντας τα πάντα. Πολύ φοβάμαι πως μια μέρα σαν τη σημερινή μπορεί και να το κάνεις πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην περιμένεις να επιτυχείς σήμερα την απόλυτη συγκέντρωση. Το μυαλό σου θα ταξιδεύει, θα αποσπάται, θα αντιδρά, θα ζητά ανάσες αντί για την ρουτίνα των υποχρεώσεων. Μην με στραβοκοιτάς. Αν δεν το πίεζες τόσο, δεν θα τσινούσε έτσι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, σήμερα ο κόσμος γύρω σου μοιάζει να κινείται σε super slow motion κι αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει όσο κι αν πιέζεις τις καταστάσεις. Οπότε, προκειμένου να γλιτώσεις από το νευρικό κλονισμό, απλά αποδέξου το και κινήσου αντίστοιχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για λόγους καθαρής αστρολογικής έρευνας βάλε κάποιον/α να σε βιντεοσκοπεί σήμερα στη δουλειά. Γιατί σήμερα μάλλον θα κυκλοφορείς με το ταμπελάκι «Μην αγγίζετε, μην ενοχλείτε!». Ναι, αυτό που τραβά σαν κόκκινο πανί κάθε μόριο χαζομάρας και νεύρων από τους γύρω σου και σε φέρνει στα όρια του φόνου… Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι το βίντεο είναι και καλό πειστήριο αθώωσης σε ένα δικαστήριο. Δεν συμφωνείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, το νιώθεις που πλησιάζει; Ναι, είναι αυτή η αίσθηση της ανυπομονησίας πως πλησιάζουν επιτέλους πιο δραστήριες μέρες. Από σήμερα ξεκινά την επιδρομή σου μαζί με παρέες και φίλους/ες σου προς αναζήτηση διασκέδασης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το επόμενο διήμερο επανέρχεται μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και αισιοδοξίας. Εκμεταλλεύσου το και φτιάξε ένα προστατευτικό κέλυφος για τα συναισθήματα σου και τις φοβίες σου (που όταν βγαίνουν προς τα έξω γίνονται αφορμή για να πληγώνεσαι ή να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους γύρω σου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ